Tiedon häilyvyydestä sen säilyvyyteen

Konica Minolta webinaarit

Konica Minolta webinaarit

Webinaari: 
Tiedon häilyvyydestä sen säilyvyyteen

24.3.2021 | kesto noin 30 minuuttiaHaluatko varmistaa, että työntekijöillä on aina ajantasainen tieto käytettävissään? Siinä tapauksessa tämä webinaari on kuin sinulle tehty. Tule mukaan kuulemaan, miten tiedon säilyvyyden varmistamiseen tehtävät panostukset auttavat tämän tavoitteen saavuttamisessa.  

Tässä 30 minuutin webinaarissa keskustelemme tiedon säilyvyyden varmistamisesta. Miksi suunnitelmallinen tiedon elinkaarenhallinta estää tiedon hautausmaiden syntymisen? Miten suunnittelen tiedon elinkaaren aina tiedon tuottamisesta tiedon hallittuun tuhoamiseen? Miten varmistan toiminnan kannalta arvokkaan tiedon säilyvyyden kaikissa tilanteissa? 

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Konica Minoltan IT-palveluiden presales-päällikkö Markus Päivärinta ja tiedonhallinnan liiketoiminnan kehityspäällikkö Niko Hiltunen. 

Webinaarin aiheet: 
  • Modernin tiedonhallinnan ulottuvuudet 
  • Tiedon säilyvyyteen liittyviä yleisimpiä haasteita 
  • Tiedon elinkaarenhallinta alusta loppuun 
  • Tiedon saatavuuden varmistaminen kaikissa tilanteissa 
  • Ihmisten, prosessien ja teknologioiden rooli tiedonhallinnassa 

 


Tilaisuuden moderaattorina toimii Konica Minoltan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski. Webinaari on maksuton.
 

Markus Päivärinta

Markus Päivärinta

Presalesin Kingi, joka taitaa IT-infran, tiedonhallinnan ja liiketoimintaprosessien maailman. Markuksen parasta antia on pään jatkuva raksutus - kääntää kaikki kivet löytääkseen asiakkaille parhaimman ratkaisun. Vaikka erinomainen tekninen kaveri niin omaa myös huikean kyvyn hahmottaa liiketoimintaa ja siihen liittyviä asiakokonaisuuksia. Innostuu, kun pääsee keskustelemaan asiakkaiden kanssa.

Niko Hiltunen

Niko Hiltunen

Tiedonhallinnan guru. Nikolla on halu ja kyky ymmärtää asiakkaan tiedonhallinnan prosesseja ja löytää haastekohdat. Hän tarjoaa ratkaisuehdotukset, joiden avulla yritykset ovat tehokkaampia ja työntekijät onnellisempia. Rautainen ammattilainen, jolla asiakaskeskeisyys on veressä.

Jätä yhteystietosi ja saat sähköpostilla linkin webinaarimateriaaliin