Tiedon hallittavuudella viisautta liiketoimintaan

Konica Minolta webinaarit

Konica Minolta webinaarit

Webinaari: 
Tiedon hallittavuudella viisautta liiketoimintaan

21.1.2021 | kesto 30 min


Dataa tuotetaan koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Sen hallintaa sekä hyödyntämistä tukevia teknologioita on tarjolla enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Käsiteltävien datamassojen kasvaessa liiketoiminnan kannalta olennaisen tiedon tunnistaminen ja johtaminen korostuvat entisestään. Olennaista onkin pohtia, miten teknologia saadaan valjastettua tukemaan organisaation toimintatapoja, prosesseja sekä työntekijöiden päivittäistä tekemistä.  

Tässä 30 minuutin webinaarissa keskustelemme tiedon hallittavuudesta. Miksi tiedon hallittavuus tuottaa haasteita organisaatioille? Miten panostukset tiedon hallittavuuteen tukevat datan jalostamisesta viisaudeksi? Entä miten huolellisesti suunniteltu tiedonhallintamalli hyödyttää johdon lisäksi myös yksittäisiä työntekijöitä?   

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Konica Minoltan IT-palveluiden presales-päällikkö Markus Päivärinta ja tiedonhallinnan liiketoiminnan kehityspäällikkö Niko Hiltunen.      

Webinaarin aiheet: 
  • Modernin tiedonhallinnan ulottuvuudet 
  • Tiedon hallittavuuteen liittyviä yleisimpiä haasteita 
  • Tiedon hallittavuuden kehittäminen ja sen vaikutukset liiketoimintaan 
  • Tiedolla johtamisen merkitys yksilölle, tiimille ja organisaatioille

 


Tilaisuuden moderaattorina toimii Konica Minoltan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski. Webinaari on maksuton.
 

Markus Päivärinta

Markus Päivärinta

Presalesin Kingi, joka taitaa IT-infran, tiedonhallinnan ja liiketoimintaprosessien maailman. Markuksen parasta antia on pään jatkuva raksutus - kääntää kaikki kivet löytääkseen asiakkaille parhaimman ratkaisun. Vaikka erinomainen tekninen kaveri niin omaa myös huikean kyvyn hahmottaa liiketoimintaa ja siihen liittyviä asiakokonaisuuksia. Innostuu, kun pääsee keskustelemaan asiakkaiden kanssa.

Niko Hiltunen

Niko Hiltunen

Tiedonhallinnan guru. Nikolla on halu ja kyky ymmärtää asiakkaan tiedonhallinnan prosesseja ja löytää haastekohdat. Hän tarjoaa ratkaisuehdotukset, joiden avulla yritykset ovat tehokkaampia ja työntekijät onnellisempia. Rautainen ammattilainen, jolla asiakaskeskeisyys on veressä.

Jätä yhteystietosi ja saat sähköpostilla linkin webinaarimateriaaliin