Tietoturvauhista turvattuun liiketoimintaan

Konica Minolta webinaarit

Konica Minolta webinaarit

Webinaari: 
Tietoturvauhista turvattuun liiketoimintaan

13.1.2021


Päästämme Cisco Finland Oy:n Marko Haaralan ja Konica Minoltan Jari-Pekka Rajalan tietoturva-asioiden kimppuun. Keskustelemme heidän kanssaan siitä, minkälaisia tietoturvauhkia organisaatiot nykyään kohtaavat ja miten näiltä voidaan suojautua. He antavat käytännönläheisiä vinkkejä organisaatioiden IT-tuskan helpottamiseen tietoturvan osalta. 

Webinaarin aiheita: 
  • Millaisia ulkopuolisia uhkia organisaatioihin kohdistuu 
  • Onko organisaatioilla kyky havainnoida tietoturvauhkia 
  • Miten organisaatioiden IT-tuskaa voidaan helpottaa 


Tilaisuuden moderaattorina toimii Konica Minoltan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski. Webinaari on maksuton.
 

spacialist

Marko Haarala

Tietoturvaliiketoimintajohtaja Suomi ja Baltia, Cisco Finland Oy
Satunnainen hakkeri, teknologian nautiskelija ja kybertoisinajattelija. Marko on nähnyt ympäristöjä yhden ihmisen yrityksestä aina ydinvoimaloihin Euroopassa. Useasti hän päätyy toivomaan, ettei olisi nähnyt tai kuullut kaikkea sitä, mitä niissä kyberin suhteen tehdään.

jiipee

Jari-Pekka Rajala

Technical Solutions Manager, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy 
Paimentava IT-koira, jolla riittää vauhtia ja kestävyyttä. Varmistaa ja huolehtii joka käänteessä, että asiakkaiden IT-ympäristössä maailma on mallillaan. Pieni ja pippurinen asiakkaiden auttaja. IT-termistön ekspertti ja tietoturva-asiantuntija, joka syttyy asiakkaiden haasteista. Auttaa niin pienissä kuin suurissakin murheissa villejä ideoita viljellen.

Jätä yhteystietosi

Lähetämme linkin webinaaritallenteeseen sähköpostiisi