Luokittelulla tehoa digitaalisiin asiakirjaprosesseihin

Konica Minolta webinaarit

Konica Minolta webinaarit

Webinaari: 
Luokittelulla tehoa digitaalisiin asiakirjaprosesseihin 

26.5.2021 klo 11-12Mietitkö, miten voisit digitalisoida asiakirjoihin liittyviä prosesseja? 
Organisaatioissa tulostetaan ja skannataan edelleenkin valtavia määriä asiakirjoja, ja samalla mietitään, miten näiden käsittelyyn liittyviä prosesseja voidaan tehostaa. Harvalla on kuitenkaan todellista tietoa siitä, millaisia asiakirjoja ja mitä tietoja tulostetaan ja skannataan – tai kuinka paljon.  
  
Tietoon perustuvat asiakirjojen luokittelu 
Konica Minolta ja Nextagenda tarjoavat kattavan palvelun, jonka avulla organisaatiot tunnistavat kehityskohteita liittyen asiakirjojen käsittelyyn. Tekoälyn avulla yrityksessä tulostetut ja skannatut asiakirjat luokitellaan, jonka perusteella prosessien digitalisointia on helpompi suunnitella.  
 
Osallistu webinaariimme, kun haluat kehittää digitaalisia prosessejasi 
Tule mukaan webinaariimme kuulemaan ja näkemään, miten tämä kaikki on mahdollista. Tarjoamme uutta tietoa ja inspiraatiota asiakirjaprosessien digitalisointiin.  
 
Webinaari pidetään englanniksi yhdessä liiketoiminta-analytiikan ja tekoälyn visionäärin Nextagendan kanssa, asiantuntijana Christian Vinter.

Webinaari on maksuton.

 

Christian Vinter

Christian on Nextagendan tekoälytiimin johtaja ja numeerisen astrofysiikan tohtori Kööpenhaminan yliopistosta. Vuodesta 2008 hän on työskennellyt konsulttina finanssialalla tekoälyn ja tietojenkäsittelyn parissa.