Konica Minolta Suomi

 

Toiminta Suomessa

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on yhtiö, jonka historia ulottuu aina vuoteen 1931. Osana maailmanlaajuista teknologiayritystä tavoitteenamme on tietää, mitä asiakkaamme ajattelevat, ymmärtää heidän tarpeensa ja ratkaista haasteet, joita yritykset kohtaavat. Ratkaisumme on suunniteltu optimoimaan tuottavuus, parantamaan työn tehokkuutta, vähentämään kustannuksia ja niiden ympäristövaikutuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta olemme saaneet luotettavan kumppanin maineen asiakkaidemme ja sidosryhmiemme keskuudessa. Arvojemme mukaisesti uskomme, että tyytyväiset asiakkaat takaavat jatkuvan kasvun.

Tunnuslauseemme "Giving Shape to Ideas" sisältää olennaisen lupauksen: jokainen Konica Minoltan työntekijä omistautuu asiakkaan tarpeisiin, löytää konkreettisia ratkaisuja abstrakteille ideoille, tekee asiakkaan ideoista totta.

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Espoossa osoitteessa Miestentie 7 (Swing House). Suora- ja jälleenmyyntiverkosto sekä huoltotoiminnot vastaavat myynnistä ja ylläpidosta läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.

ISO 9001 -sertifikaattimme
ISO 14001 -sertifikaattimme