Luo mahdollisuuksia tulostamalla taidetta!

Me luomme mahdollisuuden sen tulostamiseen. Valloitamme uusia markkinoita, omaksumme uusia tekniikoita ja luomme yhä ainutlaatuisempia asiakaskokemuksia. Tehdään yhdessä sama yrityksellesi - viedään yrityksesi paikkoihin, joita et ole osannut kuvitellakaan.

Hyppää yhdessä kanssamme ammattitulostuksen tulevaisuuten. 


 

Mitä tämä tarjoaa liiketoiminnallesi?

Tuottavuutta

Virtaviivaista tulevaisuus maksimoimalla mahdollisuudet ja tuottamalla enemmän painotöitä työvuoroa kohden.

Tehokkuutta

Vähennä ylitöitä automatisoimalla ja optimoimalla työnkulut ja käyttämällä aikaa vain siihen, missä sitä todella tarvitaan.

Monipuolisuutta

Erotu kilpailijoista ja investoi tulevaisuuteen täysin uusilla sovelluksilla.

Kestävää kehitystä

Toimitaan ympäristön hyväksi vähentämällä manuaalisia prosesseja ja automatisoimalla tuotantovaiheita materiaalin ja jätteen vähentämiseksi.

Luovuutta

Tee vaikutus värien, personoinnin ja erikoistehosteiden avulla.

Ketteryyttä

Maksimoi resurssien tuottavuus ja potentiaali suorittamalla laajempi valikoima töitä suuremmalla nopeudella.

Mitä alalla tapahtuu? 


 

Digitaalinen painaminen on tulevaisuutta

Pakkaus- ja etikettiliiketoiminta on 40-prosenttisesti digitaalista maailmanlaajuisesti. Seuraavalla vuosikymmenellä osuus nousee 60 prosenttiin. Tästä ei kannata jäädä jälkeen!

Kestävä kehitys on avainasemassa

Meidät on listattu maailman 100 kestävimmän yrityksen joukkoon - jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Ole kontaktissa kuluttajiin

Brändit haluavat pakkaustensa kertovan tarinaa. Tiesitkö, että erikoispainatuksella varustetuilla pakkauksilla on yli 46 prosenttia korkeampi laatumielikuva?

Loistavat laiteratkaisut, ohjelmistot ja palvelut


 
Our Igniting Print Possibilities portfolio can help commercial print and publication businesses grow 
their revenues in a whole range of ways. 

We’re experts in working with printing businesses including ones specialising in direct mail, print-for-pay and publishing. Helping them create materials such as brochures, catalogs, newsletters, books and more.

Kaupallinen painaminen ja julkaisu

Igniting Print Possibilities -valikoimamme auttaa kaupallisia paino- ja julkaisualan yrityksiä kasvattamaan tulojaan monin eri tavoin.

Olemme asiantuntijoita painotalojen kanssa työskentelyssä, mukaan lukien suoramainontaan, maksulliseen painamiseen ja julkaisemiseen erikoistuneet yritykset. Autamme asiakkaitamme luomaan materiaaleja, kuten esitteitä, luetteloita, uutiskirjeitä, kirjoja ja paljon muuta.

Tiedämme, että marginaalit ovat alhaiset - mikä tarkoittaa mahdollisuutta asettaa kustannusten alentamisen etusijalle ja tarjota pienempiä painosmääriä. Laatu on avainasemassa, eikä siitä voida tinkiä.

Lue lisää

Pakkaus- ja etikettipainaminen

Igniting Print Possibilities -portfoliomme auttaa yrityksiä ymmärtämään asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Digitaalisten etikettien ja personoitujen tuotteiden kysyntä kasvaa, ja me autamme valmistajia hyödyntämään tämän. Huomion kiinnittäminen myyntipisteessä on tärkeää, ja teknologia tuotteiden ja etikettien parantamiseen, käärimiseen ja suojaamiseen kehittyy jatkuvasti. 

Lyhyempien sarjojen kysyntä merkitsee uusia mahdollisuuksia työnkulun ja toimitusketjun hallinnassa. Merkintöjä, mainontaa ja markkinatestausta koskevat muuttuvat vaatimukset voidaan hallita - ja kustannuksia voidaan valvoa. 
 

Lue lisää
In-plant and transactional - Thanks to our Igniting Print Possibilities portfolio, it’s simple for In-plant businesses to expand their services. We work with organisations ranging from educational institutions to government agencies, 
manufacturers and more, helping them reproduce 
text across a range of formats.

Omatarvepainaminen

Igniting Print Possibilities -valikoimamme ansiosta yritysten on helppo laajentaa palveluitaan. Työskentelemme oppilaitoksista valtion virastoihin, valmistajiin ja muihin organisaatioihin, ja autamme niitä monipuolistamaan tekstiä eri formaateissa.

Tiukat läpimenoajat sekä turvallisuuden ja SLA:n hallinta ovat aina etusijalla. Lisäksi kustannusherkät ympäristöt lisäävät todellisen arvon tarvetta. Erityisesti silloin, kun kilpaillaan kolmansien osapuolten toimittajien kanssa.

Lue lisää

Grafiikka ja opasteet

Laaja Igniting Print Possibilities -valikoimamme tarjoaa graafisen alan yrityksille ja opasteyrityksille erilaisia kasvumahdollisuuksia, kuten jännittäviä uusia innovaatioita ja mahdollisuuksia laajentaa markkinoita. Palvelemme erilaisia asiakkaita, kuten ruokapalveluja, yritysten brändäystä ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, ja luomme grafiikkaa sisätiloihin, ulkotiloihin ja erikoistarpeisiin.

Näissä yrityksissä katteet ovat alhaiset, mikä tarkoittaa suurempaa tarvetta lyhyempiin sarjoihin - ja alhaisempiin kustannuksiin. Huippulaatu on kuitenkin olennaisen tärkeää, joten kompromisseja ei tehdä.

Graphical and signage - Our extensive Igniting Print Possibilities portfolio offers a range of growth opportunities for graphical and signage businesses, including exciting new innovations and opportunities to expand markets. We service a variety of customers here, including food services, corporate branding and non-profit organizations, creating graphics for interiors, 
exteriors, and speciality needs
Textile printing  - When it comes to capitalising on increased demand for sustainable textile printing, our Igniting Print Possibilities portfolio is essential. We’re 
experts in servicing the market, which is based on 
direct-to-garment and direct-to-fabric printing, with 
applications across industry, décor and apparel.

Tekstiilipainatus

Igniting Print Possibilities -valikoimamme on olennaisessa roolissa, kun halutaan hyödyntää kestävän tekstiilipainatuksen kasvavaa kysyntää. Olemme asiantuntijoita palvelemaan markkinoita, jotka perustuvat suoratulostukseen vaatteelle ja kankaalle ja joilla on sovelluksia teollisuudessa, sisustuksessa ja vaatetuksessa.

Vaikka vähittäismyynti on laskenut viime vuosina, sähköinen kaupankäynti kasvaa. Yrityksillä on mahdollisuus lyhentää tuotteen elinkaarta - suunnittelusta aina tuotantoon asti - ja vähentää varastoriskiä.