Innovaatiot

Business Innovation Center luo asiakaslähtöisiä ratkaisuja, jotka keskittyvät yrityksien digitaaliseen ja kulttuuriseen muutokseen, kasvuun ja kehitykseen.

Haluatko edistää innovatiivista ajattelua yrityksessäsi tai työpaikallasi? Tutustu Konica Minoltan Business Innovation Centerin ratkaisuihin!

Innovaatiot ohjaavat Konica Minoltaa

Tiimimme keskittyvät ideoiden muotoiluun luovassa ympäristössä teknologian ja yrityshautomoiden kautta. Suhtaudumme intohimoisesti uusien teknologioiden luomiseen, jotta voimme parantaa yhteiskuntaa globaalisti, keskitymme vahvasti yhteistyöhön asiakkaiden, aloittavien yritysten, korkeakoulujen ja johtavien kumppaneiden kanssa. Kehitämme uusia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön ja tiedonhallintaan, yritysratkaisuihin ja terveydenhuoltoon.

Konica Minolta on aina sitoutunut kehittämään uusia teknologioita ja luovia ideoita, jotka tarjoavat todellisia muutoksia miljoonille ihmisille.
 
Osana globaalia strategiaansa olla johtava yritysinnovaatioiden kehittäjä, Konica Minolta perusti Business Innovation Centers (BIC) -liiketoimintaryhmät viidelle alueelle eri puolilla maailmaa, joiden tehtävänä on saada syvempää ymmärrystä asiakkaidensa tarpeista ja tuottaa siten uutta arvoa ja positiivista vaikutuksia yhteiskuntaan.
 
BIC pyrkii tuottamaan uusia tuotteita, palveluja ja liiketoimintaa koko niiden elinkaaren ajan aina ideasta kaupallistamiseen ja tukemaan Konica Minoltan maailmanlaajuista asiakaskuntaa - pienistä yrityksistä monikansallisiin organisaatioihin - ymmärtämällä, miten markkinoiden muutokset luovat jatkuvasti muutoksen tarvetta.
Nämä kehittyvät teknologiat ja liiketoimintaratkaisut kaupallistetaan ja yhdistetään tuotteisiin ja palveluihin uuden liiketoiminnan luomiseksi.

Tietoja BIC Europesta:

Business Innovation Center (BIC) Europe on johtava yksikkö Konica Minolta Europen sisällä, joka vastaa innovaatiosta. Luotettavana kumppanina BIC Europe kehittää uusia ja innovatiivisia ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneiden ja akateemisien yhteisöjen kanssa.

Ota yhteyttä