Konica Minoltan pakkauspainotuotteiden työnkulku
Digitaalisesti painettujen etikettien ja pakkausten tuotanto kukoistaa! Konica Minoltan innovatiiviset digitaaliset ratkaisut eivät kuitenkaan tarjoa pelkästään laitteistoja ja ohjelmistoja tarra-/etikettitulostusta varten - tuotevalikoimamme kattaa kaiken, mitä tarvitaan täydelliseen työnkulkuun. Kaikki tarrojen ja etikettien tulostamisesta ja jalostamisesta kuljetuspakkausten valmistukseen.
 
Tutustu erilaisiin tuotantovaiheisiin ja Konica Minoltan tarjoamiin ratkaisuihin, jotka mahdollistavat kaiken:
 

VAIHE 1 - Paina etiketit digitaalisesti AccurioLabelillä

Huolella suunniteltu ja tuotettu etiketti voi johtaa sinut joskus mielyttävän viinipullon luo! Etikettien tuottaminen digitaalisesti painamalla tarjoaa monia etuja, kuten tuotannon oikea-aikaisesti tarpeeseen ja/tai lyhyinä sarjoina; etikettien personoinnin tai versioinnin. Vain mielikuvitus on rajana! AccurioPro Label Impose -asemointiohjelmiston avulla AccurioLabel -digitaalinen etikettipainokone integroituu saumattomasti kaikkiin tuotannon työnkulkuihin, samalla varmistaen painomateriaalin optimaalisen käytön, jotta materiaalin hukka voidaan minimoida. Helppokäyttöisen ohjelmiston avulla käyttäjät voivat hoitaa monia prepress-tehtäviä yhdestä paikasta. Valinnaisella Flexo-yksiköllä varustetut AccurioLabel-painokoneet mahdollistavat painotuotannon valkoisella ja muilla flexo-väriaineilla.

Tutustu AccurioLabel -etikettipainokoneeseen

VAIHE 2 - Kohdelakkauksella tai -folioinnilla lisäarvoa etikettiin

Viinipullon etiketti on nyt hienostuneesti viimesitelty lisäämään sen huomioarvoa MGI JETvarnish 3D Webissä. Osittainen lakkaus, erittäin tarkka kohdelakkaus, foliointi ja lävistys ovat kaikki osa MGI:n viimeistelytekniikoita. Tämä mahdollistaa painopalvelujen tarjoajien parantaa tuotevalikoimaansa luovilla malleilla, jotka takaavat myös paremmat marginaalit. Jos lisäät painettuun etikettiin myös kolmiulotteista lakkaa ja kalvoa, tavallinen pullo muuttuu premium-tuotteeksi. MGI JETvarnish 3D Web tukee sekä 2D (litteä) että 3D-kohokuvioitu kohdelakkausta. Etikettejä voidaan myös folioida muiden hohdokkaampien, metallisten ja värillisten kalvojen avulla.

Täältä näet mitä se oikeastaan tarkoittaa!

VAIHE 3 - Pakkauksen painaminen

Hienostuneemman vaikutelman luomiseksi viinipullo pakataan painettuun pahvipakkaukseen. Pakkaus on painettu Konica Minoltan uusimmassa digitaalisessa UV-mustesuihkutulostimessa AccurioJet KM-1e:ssä. KM -1e:ssä on vielä kehittyneempi tekniikka ja patentoidut tulostuspäät - Dot Freeze Technology ™ - yhdistettynä vertaansa vailla olevaan monipuolisuuteen eri materiaalien käsittelyssä. Jotkut alan pakkaus- ja etikettitoimittajista hyödyntävät jo nyt vertaansa vailla olevaa materiaalijoustavuutta sekä tuotantoa luokkansa suurimmalla arkkiformaatilla ja valmiudella painaa heti muuttuvaa tietoa. Erityisen kiinnostava ominaisuus pakkaukselle on se, että UV-musteilla tulostus antaa naarmuuntumattomamman lopputuloksen.

Tutustu Accurio Jet KM-1e -painokoneeseen

VAIHE 4 - Pakkauksen viimeistely kohdelakkauksella ja folioinnilla

Korostaaksemme, että tämä viini edustaa korkeinta laatua, sen pakkaus on viimeistelty MGI-tekniikalla. MGI:n käsittelyjärjestelmä tarjoaa digitaalisen pakkauspainatuksen suurimman mahdollisen arvon, joka vastaa kasvavaan tarpeeseen korostaa tuotteen erinomaisia ominaisuuksia. Tämä tehdään viimeistelemällä pakkaus lakalla, foliolla tai kohokuvioinnilla. Itse asiassa kaikissa MGI -järjestelmissä käytetään Konica Minoltan valmistamia mustesuihkupäitä. Konica Minolta on vahvistanut tuoteportfolioonsa MGI:n kohdelakka, -foliointi ja muilla digitaalisilla käsittelyvlaitteilla. Tarjoamme päteviä tuotantokoneita, joilla on vakavan haastajan asiantuntemus etiketti- ja pakkausteollisuudessa.

Lue lisää!

VAIHE 5 - Pakkauksen muotoon leikkaus ja taitto

Tämän jälkeen viinilaatikko leikataan muotoonsa ja siihen lisätään taitokset Motioncutter 20:llä - vallankumouksellisen uuden digitaalisen lasertekniikan avulla, joka mahdollistaa kaikenlaisten muotojen leikkaamisen. Motioncutterin tulostusmateriaalina voidaan käyttää paitsi erilaisia paperityyppejä ja -painoja myös puuta, lasikuitua, tekstiilejä, jääkaappimagneetteja ja jopa kookospähkinää. Tämän pakkauksen yksinkertaisen muodon leikkaamisen ja taittamisen lisäksi Motioncutter voi kaivertaa, muotoleikata, kaivertaa, rei'ittää jne. Lähes rajattomat mahdollisuudet tehdä kaikenlaisia pakkauksia.

Tutustu Motioncutter 20 laitteeseen

VAIHE 6 - Lähetyslaatikon painaminen

Lopuksi on valmistettava vankka laatikko, jossa viinipullot pakkauksissaan voidaan lähettää kauppoihin ja ravintoloihin. Ulkopuolelta värillinen pakkaus, sisältä valkoinen henkilökohtaisen viestin tai valitun kuvan kanssa? Kaikkia nämä ominaisuudet hoitaa Konica Minoltan pakkauspainokone PKG-675i. Lisäämällä "Vau"-efektin pakkaukseen, PKG-675i-digitaalinen pakkauskone pystyy väripainamaan laajan valikoiman kartonkipakkauksia ja pahvia. Tulosta tarpeen mukaan yhdestä tuhanteen pahvipakkauksia ja -laatikoita, jotka on mukautettu yrityksen brändiin ja jotka vastaavat nykypäivän markkinoiden vaatimuksia, lisää joustavuutta ja tuotantomahdollisuuksia ilman rajoituksia.

Tutustu PKG-675i -pakkauspainokoneeseen

PKG-1300 – esite

Konica Minoltan PKG-1300 on huippunopea automatisoitu digitaalinen
aaltopahvipainokone, joka tuottaa eloisat värit ja huippuluokan vedenkestävyyden. Automaattinen materiaalienkäsittely nopeuttaa ja tehostaa
painotuotantoa. Aaltopahvi ei enää ole pelkkä pakkausmateriaali.

Lataa esite

AccurioLabel 400

Konica Minoltan uusin digitaalinen etikettipainokone parantaa painotuotannon tuottavuutta tarjoamalla käyttöösi huippuluokan tuotantonopeuden – jopa 39,9 metriä minuutissa – ja useita automatisoituja ominaisuuksia, kuten värisäädöt ja värin tummuuden säätö. Uusi viides väriasema ja valkoinen väriaine tarjoavat uusia vaihtoehtoja painotuotevalikoimaasi.

Haluatko tietää lisää?

Täytä yhteystietosi, niin Konica Minoltan pakkaus- ja etikettipainatuksen asiantuntija on sinuun pian yhteydessä!