AccurioPro Flux Essential

AINOA PAINOTÖIDEN VALMISTELUOHJELMISTO, JONKA TARVITSET


Älykkäät tulostustoiminnot, kuten mallit ja värien jakaminen, säästävät käyttäjän aikaa ja rahaa ja sisältävät kaikki tehokkaaseen valmisteluun tarvittavat toiminnot. Toistuvien tehtävien automatisointi ja kaikkien tuotantolaitteiden keskitetty hallinta moninkertaistavat tulostuspalvelun tuottavuuden.


AccurioPro Flux Essential sisältää esimääritetyt asemointimallit (esimerkiksi vihko ja ryhmittely), jotka automatisoivat aiemmin virheille alttiin usean sivun asemoinnin yhdelle arkille. Lisäksi toiminto helpottaa yksittäisten paperikokojen ja allekirjoitusten luontia, mikä puolestaan helpottaa räätälöityjen painotuotteiden (kuten mukautettujen esitteiden) luontia. Sovellus on helppokäyttöinen ja säästää aikaa merkittävästi.

 

Käyttäjien tarvitsee määrittää mallit vain kerran, minkä jälkeen he säästyvät toistuvilta valmistelutehtäviltä. He voivat hallinnoida kaikkia saapuvia töitä monenlaisilla älykkäillä tulostustoiminnoilla. Sovellus sisältää tehokkaat valmistelutoiminnot ammattitasoista painotöiden muokkausta varten. Töiden viime hetken muokkausmahdollisuus lisää tulostuspalvelun joustavuutta, ja asemointi yksinkertaistaa ja nopeuttaa usean sivun asettelemista yhdelle arkille.

 

Painotöiden valmistelu on nyt sujuvampaa ja yksinkertaisempaa kuin koskaan aiemmin.

 

Markkinoiden kovatasoisimmat muokkaustoiminnot

 

Onko sinulla oma painoyritys tai työskenteletkö yrityksen sisäisessä tulostuspalvelussa?Painopalvelujen tarjoajana tiedät erittäin hyvin, että virheettömien painotuotteiden tuottamiseen ja toimittamiseen mahdollisimman nopeasti tarvitaan maailman parhaat painatusvälineet.

 

Et halua hukata aikaa toistuviin tehtäviin, joita keskenään samankaltaisten tulostustöiden määrittäminen tavallisesti edellyttää. Nämä manuaaliset tehtävät vievät aikaa, ovat vaivalloisia ja aiheuttavat ylimääräisiä kuluja, koska jonkun on tehtävä ne. Painotuotanto kannattaa järjestää mahdollisimman tehokkaasti ja edullisesti, ja kunkin työn tuotantoon kannattaa käyttää aina siihen parhaiten soveltuvaa tuotantolaitetta.

 

Töiden jakaminen erillisiin väri- ja mustavalkotulosteisiin on usein kustannustehokkain tapa, mutta siihen tarvitaan ammattitason sovelluksia, jotka soveltuvat myös asiakkailta tulevien viime hetken muutospyyntöjen toteuttamiseen. Siten pystyt aina reagoimaan erilaisiin pyyntöihin mahdollisimman ammattimaisesti ja joustavasti ja selviydyt tiukimmistakin toimitusaikatauluista.

 

Ammattitasoisten valmisteluohjelmistojen ansiosta pystyt tekemään viime hetken muutoksia painotöiden asetuksiin vain hetkeä ennen kuin työ lähetetään tulostukseen. Kun käytössäsi on oikeanlainen valmistelusovellus, voit helposti lisätä välilehtiä, poistaa sivuja tai lisätä juuri ennen tulostusta monimutkaisia työn käsittelytietoja esimerkiksi vihkoviimeistelyn, asemoinnin, värien jakamisen tai leikkausmerkit. Reaaliaikaisen esikatselun ansiosta näet kaikki työhön tehdyt muutokset välittömästi. Säästät arvokasta aikaa, kun et enää tarvitse mallitulosteita.

 

Ammattitason valmisteluohjelmiston asemointimallit lisäävät kokonaistehokkuutta, värien jakotoiminto lisää tuottavuutta ja viime hetken muutosten mahdollisuus nopeuttaa reagointia ja maksimoi joustavuuden.


AccurioPro Flux - the automated print flow solution by Konica Minolta

Scalability for complete flexibility – AccurioPro Flux is a highly scalable software suite, which makes available a range of tools to organise, automate and optimise a company’s entire print workflow.

Accurio Pro Flux Essential -työnkulku

Paranna joustavuutta, tehokkuutta ja kilpailukykyä

Paranna joustavuutta, tehokkuutta ja kilpailukykyä

AccurioPro Flux Essential on Konica Minoltan ohjelmistoratkaisu, joka automatisoi painotöiden valmistelun ja ammattitulostuksen työnkulun. Järjestelmä on optimoitu omatarvepainoympäristöille sekä julkisten laitosten, yliopistojen ja yritysten sisäisille tulostuspalveluille, joissa sen toiminnoilla voi minimoida kulut ja maksimoida tuoton.


AccurioPro Flux Essential tarjoaa painopalvelun tarjoajille ja omatarvepainojen päälliköille tehokkaan mallitoiminnon. Käyttäjien tarvitsee määrittää mallit vain kerran, minkä jälkeen he säästyvät toistuvilta valmistelutehtäviltä. He voivat hallinnoida kaikkia saapuvia töitä monenlaisilla älykkäillä tulostustoiminnoilla.


Sovellus sisältää tehokkaat valmistelutoiminnot ammattitasoista painotöiden muokkausta varten. Töiden viime hetken muokkausmahdollisuus lisää tulostuspalvelun joustavuutta, ja asemointi yksinkertaistaa ja nopeuttaa usean sivun asettelemista yhdelle arkille.

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential -vaihtoehdot

 

 • Flux Raster Editor
  Tällä edistyksellisellä muokkausohjelmalla voi muokata kuva-/rasteripohjaisia dokumentteja.
 • Sillä voi tehdä tavallisimpia kuvankäsittelytoimia (kuten pilkkujen poistaminen, vääristymien korjaaminen, pienet korjaukset, poisto, viiva, täyttö) yksi- ja monisivuisissa dokumenteissa.

 

Mitä etua yrityksesi voi odottaa saavansa hankkimalla Konica Minoltan painotöiden valmistelusovelluksen?

 

 • LOPETA AJANHUKKA: Älä kuluta aikaa toistuviin tehtäviin, joita keskenään samankaltaisten tulostustöiden määrittämiseen tavallisesti kuuluu. Nämä manuaaliset tehtävät vievät aikaa, ovat vaivalloisia ja aiheuttavat ylimääräisiä kuluja, koska jonkun on tehtävä ne.
 • JÄRJESTÄYDY: Järjestä painotuotanto mahdollisimman tehokkaasti ja edullisesti käyttämällä kuhunkin työhön siihen parhaiten soveltuvaa tuotantolaitetta.
 • Töiden jakaminen erillisiin väri- ja mustavalkotulosteisiin on usein kustannustehokkain tapa.
 • ALAN PARAS OHJELMISTO: ammattitason ohjelmistosovellukset soveltuvat myös asiakkailta tulevien viime hetken muutospyyntöjen toteuttamiseen.
 • JÄTÄ SE VIIME HETKEEN: Ammattitason valmisteluohjelmistojen ansiosta pystyt tekemään viime hetken muutoksia painotöiden asetuksiin vain hetkeä ennen kuin työ lähetetään tulostukseen.
 • Kun käytössäsi on oikeanlainen valmistelusovellus, voit lisätä välilehtiä, poistaa sivuja tai lisätä juuri ennen tulostusta monimutkaisia työn käsittelytietoja esimerkiksi vihkotulostusta, asemointia, värien jakamista tai leikkuumerkkejä varten.
 • TARKASTELE MUUTOKSIA: Reaaliaikaisen esikatselun ansiosta näet kaikki työhön tehdyt muutokset välittömästi. Säästät arvokasta aikaa, kun et enää tarvitse mallitulosteita.
 • KÄYTÄ MALLEJA TUOTANTOPROSESSISSA: Ammattitason valmisteluohjelmiston asemointimallit lisäävät kokonaistehokkuutta.
 • VÄRIEN JAKOTOIMINTO: värisivujen jakotoiminto lisää tuottavuutta ja viime hetken muutosten mahdollisuus nopeuttaa reagointia ja maksimoi joustavuuden.

Get the product brochure now to have all information at hand.

AccurioPro Flux Essential brochure
AccurioPro_Flux_Essential_Make-ready_datasheet thumbnail

Ota meihin yhteyttä