Cross Media -ratkaisut

Digitaalinen markkinointi kohtaa nykyaikaistetun painatuksen

Painoala ei ole kuollut, päinvastoin


Viime vuosina digitaalinen markkinointi on vallannut alaa jättäen perinteisen painotekniikan taakseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että painaminen itsessään olisi kadonnut. Se on kehittynyt, jotta painopalvelujen tarjoajat pystyisivät vastaamaan markkinoiden kilpailuun ja tilanteisiin. Mitä siis tapahtui?

Viestintä ja media ovat nykyään hyvin yhteenkietoutuneita. Mainostoimistot ja markkinointiosastot ovat alkaneet etsiä uusia tapoja tavoittaa laajempia yleisöjä ja kaipaavat painotaloilta uusia perinteisen roolin ylittäviä palveluja. Painopalveluiden tarjoajat ovat huomanneet muutoksen tarpeen ja keskittyneet erityisesti viimeisimpiin markkinointitrendeihin vastaavien uusien tuotteiden ja palveluiden valikoiman laajentamiseen.

 

Tämä on saanut aikaan täydellisen myrskyn, jossa digitaalinen markkinointi on kohdannut nykyaikaisen painotoiminnan. Yhdessä nämä kaksi ovat luoneet perustan liiketoimintojen muuntamiselle ja aiemmin epärealistisina pidettyjen tavoitteiden saavuttamiselle.

 

Uusimman painotekniikan ja markkinoinnin avulla tarjottavien palveluiden valikoima on uskomaton. Kysymys on kuitenkin, kuinka painopalveluiden tarjoajien ja markkinoijien pitäisi toimia yhdessä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi ja kuinka paino, verkko, sosiaaliset verkostot, sähköposti ja tekstiviestit voidaan yhdistää toisiinsa.

 

Vastaus on Crossmedia eli useiden medioiden käyttö.

Cross Media

Cross Media

Konica Minolta tarjoaa edullisia laite- ja ohjelmistoratkaisuja kaikille painopalveluiden tarjoajille.

Konica Minoltan avulla voit nyt tarjota uusia palveluita, joiden valikoima ja ominaisuudet vastaavat crossmedia-markkinoinnin haasteisiin. Innovatiivisten tulostusratkaisujemme avulla asiakkaasi voivat tavoittaa kohderyhmänsä yksilöllisellä viestintätavalla riippumatta siitä, onko kyse sosiaalisesta mediasta, pikaviesteistä, sähköpostista vai perinteisestä painatuksesta. 


Ratkaisun sujuva toiminta perustuu siihen, että sovellukset otetaan käyttöön SaaS-palveluna. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia palvelimista ja suurista kustannuksista, kun otat käyttöön ammattimaisia painoratkaisuja.

Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Konica Minoltan crossmedia-ratkaisujen avulla voit kokea, kuinka media, valmistelu, paino ja digitaalisuus sulautuvat täydellisesti yhteen, jotta voit hallita täydellisesti kaikkia painoprosesseja. Näin voit yhdistää sisällön, muotoilun, visuaalisen asettelun, värit ja koon ja luoda mukautettuja kampanjaviestejä, joiden avulla kohdeyleisöstäsi tulee uskollisia asiakkaita. 


Laadukkaiden markkinointityökalujemme avulla voit parantaa asiakasviestintää ja vastata asiakkaiden tarpeisiin vastaavasti. Automaattiset vastaukset perustuvat asiakkaan toimiin, mikä helpottaa tehtävien suorittamista huomattavasti. Voit nyt luoda, ottaa käyttöön ja raportoida saumattomasti kaiken kampanjasisällön, kuten suorat sähköpostiviestit, uutiskirjeet, tekstiviestit ja pikaviestit, lisätyn todellisuuden, PURL-osoitteet, NFC-tunnisteet ja QR-koodit. Kaikki tämä onnistuu yhdellä alustalla. 


Keskitetyn ohjauspaneelin avulla voit hallita useita painoprosesseja ja automatisoida kaikki työläät ja toistuvat manuaaliset tehtävät.

   

   

Kosketustoiminnon kuvake

Automaattisesti aktivoituvat sähköpostiviestit on suunniteltu siten, että ne tavoittavat asiakkaasi juuri oikeaan aikaan

Productivity feature icon

Minkä tahansa ylläpidetyn aloitussivun klikkauksista kerätyt tiedot liitetään välittömästi asiakkaan yhteystietotietueeseen tietokantaan

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Omat URL-osoitteet ja yleiset URL-osoitteet generoidaan tarpeen mukaan alustassa ja integroidaan helposti sähköposti- tai suorapostikampanjaan

Mukautustoiminnon kuvake

Tekstiviestit lähetetään asiakkaille joko yleisviestinä tai vastaanottajalle mukautettuna

Mobiilitoiminnon kuvake

Markkinointikampanjaasi tukevat verkkosivut ovat järjestelmän sisällä

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses.

 

It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.

 

Four steps to build your business:

Ota meihin yhteyttä