Inline-viimeistely

Hyödynnä paremman tuottavuuden ja tuotteen erottumisen mahdollisuudet

Lisää tuottoja, lyhennä tuotantoaikoja ja saa tuotteesi erottumaan – inline-viimeistelyllä.


Viimeistelytoimintojen avulla voit kasvattaa tulostustöiden voittomarginaaleja ja samalla lyhentää tuotantoaikoja, pienentää työvoimakustannuksia, parantaa laadunhallintaa, vähentää hävikkiä ja säästää energiaa.

Viimeistelyä on perinteisesti pidetty jälkiviisautena ja tuotannon pullonkaulana, mutta nykyään se nähdään tuotannon kriittisenä vaiheena sekä keinona erottaa tuotteet toisistaan ja luoda lisäarvoa. Ei ole epätavallista, että viimeistely muodostaa jopa 40 % tuotantokustannuksista ja että heikko laadunvalvonta tässä vaiheessa tuhoaa suuren osan lisäarvosta.

 

Digitaalisen tuotantotekniikan uutuuksien myötä PK-tulostusyritykset ovat huomanneet, että melko vaatimattomien summien sijoittaminen viimeistelylaitteisiin voi johtaa huomattaviin tuottavuuden parannuksiin sekä laskea kustannuksia. Viimeaikaisen maailmanlaajuisen trendiraportin mukaan 48 % vastaajista aikoi investoida viimeistelylaitteisiin ja 40 % investoida tehokkuuden parantamiseen.

Mitä on inline-viimeistely?

Mitä on inline-viimeistely?

Inline-viimeistely tarkoittaa palveluiden, kuten taiton, satulanidonnan, sivusidonnan, lankasidonnan, rei'ityksen ja muiden jälkikäsittelyjen, tuottamista yhtä aikaa tulostamisen kanssa. Nykyään tähän on saatavilla laaja valikoima viimeistelylaitteita, jotka voidaan liittää suoraan digitaalisiin tuotantotulostimiin tämän saavuttamiseksi. 


Näiden palveluiden tuottaminen samanaikaisesti säästää työvoimakustannuksia ja estää lisäksi sivujen puuttumisen, epätäydellisen lajittelun ja muiden yleisten virheiden mahdollisuuden. Se mahdollistaa erittäin pienten erien - jopa yhden kopion - tulostuksen ja laajentaa oikea-aikaisten palveluiden valikoimaa mainoslehtisistä katalogeihin, käyttöoppaisiin ja muihin suuren sivumäärän projekteihin.


Painoviestinnän alan inline-viimeistely tarjoaa seuraavat edut:

  • Työvoimavaltainen jälkikäsittely suoritetaan samaan aikaan tulostuksen kanssa.
  • Suurten sivumäärien materiaalien tulostus yhdellä kertaa
  • Virheetön sidonta, ei puuttuvia sivuja eikä epätäydellistä lajittelua


Minkä inline-viimeistelyn työnkulun tarvitsen?

Minkä inline-viimeistelyn työnkulun tarvitsen?

Digitaaliset inline-viimeistelytoiminnot sisältävät useita eri työnkulkuja 

Niissä on kaikissa kyse automaatiosta, mikä tekee inline- ja near-line-laitteistosta keskeisen tärkeän, mutta toisinaan offline-lähestymistapa on parempi.


Miten siis kannattaa investoida?Inline-viimeistelyssä tulostus- ja inline-viimeistelylaitteet on yhdistetty suoraan ja integroitu tiiviisti edessä olevia hallintalaitteita käyttämällä. Tämä on oikea valinta, jos tuotat tietyn valikoiman vakiomuotoisia tuotteita, kuten nidottuja kirjasia, raportteja, kalentereita ja kirjalohkoja. Digitaalisen painokoneen kokonaistuottavuus inline-viimeistelyn kanssa perustuu viimeistelykomponenttien nopeuteen ja tehokkuuteen, joten on erittäin tärkeää, että ne eivät hidasta digitaalisen painokoneen nimellisnopeutta.


Offline-viimeistelytyönkulku on yleisin, kun tulostusyrityksessä on useita digitaalisia ja offset-laitteita, mutta se lisää työvoimakustannuksia. Toisinaan offline-viimeistelylaitteiden suurempi nopeus enemmän kuin kompensoi lisääntyneen käyttäjän työmäärän. Kaikki riippuu viimeisteltävien töiden tyypistä ja määrästä.


Inline- ja offline-viimeistelyyn verrattuna near-line tarjoaa enemmän joustavuutta. Tässä tapauksessa laitteiden välillä ei ole fyysistä yhteyttä, mutta viimeistelylinja tietää kunkin työn vaatimukset OMR (optinen merkintunnistus) -tekniikasta tai suoraan käyttöliittymästä painotalon tulostuspalvelimen avulla JDF:n kautta. Näin viimeistelylinja voi hallita tulostettua materiaalia monilta painokoneilta ja luoda auditointiketjun, joka on ratkaisevan tärkeä yksilöllisten tuotteiden, kuten postitusten tai maksuliikenneasiakirjojen, tapauksessa.


Oikean viimeistelytyönkulun valinta riippuu siitä, miten työtaakka ymmärretään, sekä siitä, kuinka erilaisia viimeistelyratkaisuja voidaan käyttää tehokkuuden parantamiseen ja lisäarvon tuottamiseen uusien tuotteiden avulla. Yksi tärkeimmistä eduista, jota painoyritykset eivät ole huomioineet ja jota ei ole myyty asiakkaalle tehokkaasti, on inline-viimeistely.

Inline-viimeistely

Inline-viimeistely

Saa tuotteesi erottumaan ja vahvista asiakasuskollisuutta

Inline-viimeistely tarkoittaa, että asiakkaat hyötyvät jo valmistuneista painotuotteista, lyhyemmistä tuotantoaikatauluista monimutkaisempia painotuotteita varten ja yhdestä paikasta tarjottavista painotuotteista.

Pienillä painoyrityksillä ja yritysten omilla tulostusosastoilla puolestaan ulkoistetun työn määrän väheneminen lisää tuotannon joustavuutta ja hallintaa. (Hyvä esimerkki tästä ovat W2P-järjestelmät, jotka tarjoavat vakaan, mutta arvaamattoman työnkulun pienten tarvepainatustöiden aikana, joita ei voida ulkoistaa ja jotka on suoritettava yrityksen sisällä.)


Mitä enemmän tulostustyön osa-alueita voit hallita sisäisesti ja tarjota tarpeen mukaan, sitä suurempi kasvusi on ja sitä enemmän asiakasuskollisuus lisääntyy.

Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Yrityksesi hyötyy myös suoraan monilla muilla tavoilla, mukaan luettuna:

   

   

Productivity feature icon

Suuremmat voittomarginaalit

Viimeistelytoiminnon kuvake

Mahdollisuus tarjota all-in-one-tulostusratkaisuja

Ympäristötoiminnon kuvake

Energiansäästö

Mukautustoiminnon kuvake

Vähemmän koneen määrityksiä

Mukautustoiminnon kuvake

Enemmän joustavuutta tuotantoon

Laatutoiminnon kuvake

Parempi laadunvalvonta

Ympäristötoiminnon kuvake

Vähemmän jätettä

Productivity feature icon

Alhaisemmat työvoimakustannukset

Nopeustoiminnon kuvake

Lyhyemmät tuotantoajat

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.


Four steps to build your business:

Ota meihin yhteyttä