Merkkipaalu saavutettu 1000. AccurioLabel-painokoneen asennuksen myötä

| 2 toukokuuta 2022

Konica Minolta, digitaalisen etikettituotannon markkinajohtaja, juhlii menestyksekkään AccurioLabel -väridigitaalipainokoneensa 1000. asennustoimitusta alle seitsemän vuotta etikettimarkkinoille tulonsa jälkeen. Teknologian edelläkävijän korkealaatuinen alusta asettaa vertailukohdan etikettien ja pakkausten digitaaliselle tuotannolle myynnin edelleen kiihtyessä.


Vain kaksi vuotta 500. asennuksen jälkeen, digitaaliset väriainepohjaiset painokoneet jatkavat uraauurtavaa kehitystä ja ovat auttaneet Konica Minoltan saavuttamaan markkinajohtajan aseman digitaalisten etikettipainokoneiden alalla 28 prosentin markkinaosuudella Euroopassa vuonna 2021. Tämä vahvistaa yrityksen menestyksekästä toimintaa, jossa se tekee yhä tiiviimpää yhteistyötä asiakkaidensa kanssa digitaalisen muutoksen edistämiseksi ja uusien tulostusmahdollisuuksien toteuttamiseksi.

Konica Minolta ilmoittaa tänään ylpeänä, että Etiq'Lyon, joka on seitsemän työntekijää työllistävä tarrarullien yleistuotantoyritys Caluiressa lähellä Lyonia Ranskassa, on 1000. asiakas, joka on investoinut AccurioLabel 230 -laitteeseen. "Jatkamme investointeja digitaalitekniikkaan, jota pidämme tulevaisuutena, ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että meistä on tullut AccurioLabel-väriainepainokoneen 1000. asiakas", sanoo Bertrand Genin, Etiq'Lyonin omistaja. "Tämän investoinnin ansiosta voimme tarjota monia uusia liiketoimintaratkaisuja asiakkaillemme, jotka ovat levittäytyneet kaikille teollisuuden aloille, saamamme tuen, koneen erittäin hyvän väritasaisuuden ja nopeiden tuotantonopeuksien ansiosta."

"Teknologia, erittäin kilpailukykyiset kokonaiskustannukset sekä asiantuntijoiden ammattitaitoinen tuki ja reagointikyky olivat merkittäviä tekijöitä päätöksemme taustalla. Konica Minolta on kuunnellut meitä erittäin hyvin ja tehnyt yhteistyötä kumppanuuden pohjalta, jotta voimme täyttää vaativat vaatimuksemme", jatkaa Genin.
 
Kuvassa (vasemmalta oikealle):
Nicolas Hirchwald (Konica Minolta, Sales representative Label) - Marion Parmentier (Graphic designer Etiq Lyon) - Bertrand Genin (Owner Etiq Lyon) 
AccurioLabel-painokoneet tarjoavat edullisen mahdollisuuden korkealaatuiseen digitaaliseen painamiseen. Ne oli alun perin suunnattu pienille ja keskisuurille etikettiyrityksille, mutta nyt myös suuret etikettiyritykset näkevät ne tarpeellisena. Erittäin joustavat järjestelmät on kehitetty hallitsemaan ja toimittamaan yhä useampia pieniä ja keskisuuria painotöitä yhä lyhyemmissä käsittelyajoissa. Kosketuspaneelinäyttö mahdollistaa intuitiivisen käytön ja on helppokäyttöinen käyttäjille, jolloin käyttäjille ei tarvita laajaa koulutusta. Analogisissa koneissa aikaa vievät tehtävät voidaan suorittaa nopeasti ja tarkasti, ja tulostuslaatu on vakaa.

"Euroopan markkinajohtajan digitaalisen tarratulostuksen tunnustus ja AccurioLabel-painokoneiden 1000. toimitus ovat tärkeitä merkkipaaluja, kun jatkamme etikettiliiketoimintamme kiihdyttämistä", sanoo Carsten Bamberg, Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe. "Ajattelemme mahdollisuuksia jatkuvasti uudelleen ja meillä on vakavia suunnitelmia kasvattaa etikettiliiketoimintaamme entisestään, ja horisontissa on toinenkin mullistava ilmoitus."

 

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Silke Ehmann-Cotichini

Team Manager Brand Positioning & Architecture, Content Strategy & Development

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

silke.ehmann-cotichini@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5604