Konica Minolta ja MGI julkistavat AlphaJET 4.0 mustesuihkupainokoneen – ensimmäinen asennus jo Ranskassa

| 13 lokakuuta 2022

MGI Digital Technology on lanseerannut yhdessä Konica Minoltan kanssa B1+-formaatin mustesuihkupainokoneen, jossa yhdistyy ainutlaatuisesti vesipohjaiset CYMK-musteet ja in-line Eco-Spot UV-kohdelakkaus ja Green-Foil-foliointi. Lisäksi koko tuotantaprosessi onnistuu vain yhdellä ajolla!


Myös AlphaJETin ensimmäinen asiakas on jo julkistettu. Pakkausalalla toimiva teollisuusosuuskunta ISRA, joka tulostaa siruttomia ja sirulla varustetuja kortteja vähittäismyynti-, kuljetus-, todentamis- ja kulunvalvontamarkkinoille, on valinnut kehittyneen MGI AlphaJET -järjestelmän optimoidakseen koko tuotantovirtansa ja hyötyäkseen teollisuus 4.0:n eduista.

Lue koko uutisartikkeli

Uuden AlphaJet painokoneen ydin on “Factory 4.0 single-pass” -konsepti, johon kuuluu valmistusprosessien täydellinen automatisointi räätälöityä ja joustavaa massatuotantoa varten, sekä jopa 1800 B1-arkkia tunnissa tuotantonopeus.

Lue lisää
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS FINLAND OY

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.
 
Konica Minoltalla on kattavat ja tietoturvalliset IT-palvelut ja –ratkaisut tiedonhallintaan, IT-infrastruktuuriin, älykkääseen videovalvontaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Konica Minolta on muun muassa Microsoftin Global Managed Partner, M-Filesin Premier Reseller ja Cisco-partner.

Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin.
Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.
 
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys. Konica Minolta Suomen pääkonttori ja showroom sijaitsee Swing House Campuksella Espoon Otaniemessä. Suoramyyntimme, valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ja huoltomme toimii valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.