Konica Minolta mukana esittelemässä uusia innovaatioitaan virtuaalisilla drupa-messuilla

| 23 helmikuuta 2021

Konica Minolta esittelee viimeisimpiä innovaatioita ja osallistuu useisiin verkkoistuntoihin "virtual.drupa" -digitaalitapahtumassa 20.-23. huhtikuuta 2021, jonka Messe Düsseldorf järjestää ylläpitääkseen vauhtia seuraavaan vuonna 2024 järjestettävään drupaan. Neljän päivän aikana Konica Minolta esittelee tuotteita, työnkulkuja ja markkinanäkymiä graafisen teollisuuden eri alueilta globaalille painoyhteisölle.


Vahvojen kumppanuuksien rakentaminen nopeasti muuttuvassa maailmassa on keskiössä Konica Minoltan roolissa virtuaalitapahtumassa, jossa on kolme eri aluetta - konferenssi, verkostoituminen ja näyttely. Sisäänpääsy on maksuton.  

Virtual.drupa tarjoaa mahdollisuuden tavata chat- ja videokokousten avulla. Messuilla on myös päivittäinen konferenssiohjelma, jossa on viisi erilaista drupa-hotspotia. Tämä tarjoaa alustan ajatusten ja tiedon vaihtoon puheiden, esitysten, keskustelukierrosten ja live-istuntojen avulla tulevaisuuden aiheista ja trendeistä. 

"Tämä "virtual.drupa" tarjoaa meille tärkeän alustan vahvistaa sitoutumistamme painoteollisuuteen", kertoo Olaf Lorenz, Konica Minolta Europen kansainvälisen markkinoinnin johtaja. "Nyt jos koskaan on tärkeää olla asiakkaidemme puolella rakentamassa vahvaa kumppanuutta ja edesauttaa tulevaa liiketoimintaa yhdessä. Globaalina teknologiajohtajana olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme pohtimaan tulevaisuuden mahdollisuuksia yhdessä." 

 

Lisätietoja: 


Esa Saajasto 
Konica Minolta Busines Solutions Finland Oy 
050 590 6884 
esa.saajasto@konicaminolta.fi 

 

 

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy  

 

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen. 

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.