Konica Minolta on Suomessa M-Filesin sertifioitu toimituskumppani

| 17 joulukuuta 2021

M-Files otti keväällä 2021 käyttöön uuden kumppaniohjelman. Kumppaniohjelmaan kuuluu neljä uutta sertifiointiohjelmaa, joiden avulla M-Files –kumppanit voivat todentaa osaamisensa älykkäiden tiedonhallintaratkaisujen myynnissä ja toteutuksessa. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on pitkäaikainen M-Files –kumppani ja nyt myös sertifioitu toimituskumppani.


M-Filesilla on lähes 400 kumppania 91 maassa, ja vuonna 2020 M-Filesin liikevaihdosta 34 % tuli kumppaneilta. Kumppaneiden ollessa merkittävä osa M-Filesin liiketoimintaa, he haluavat varmistaa parhaan tuen kumppaneilleen uuden ohjelman avulla. Samalla ohjelma takaa laadukkaan palvelun ja toimitustoteutukset loppuasiakkaille.

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy arvostaa M-Filesin sitoutumista kumppaneihin ja halusi uuden ohjelman myötä syventää jo yli viisi vuotta jatkunutta kumppanuutta. Konica Minolta ja M-Files laajensivat yhteistyötään noin kaksi vuotta sitten laajentaen yhteistyön koko Eurooppaan. ”Älykkäällä tiedonhallinnalla on merkittävä rooli yritysten liiketoiminnassa. Nyt pystymme palvelemaan asiakkaita koko Euroopassa samalla tavalla. Suomessa uusi sertifioitu kumppanuustaso takaa asiakkaillemme ammattitaitoisen ja laadukkaan tiedonhallinnan konsultointipalvelut ja ratkaisut”, sanoo Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n Myynti- ja IT-johtaja Jani Munne.

Konica Minolta on Suomessa tehnyt useita erilaisia M-Files –asiakastoteutuksia, muun muassa sopimus-, projektidokumentaatio-, laadun- ja kiinteistödokumentaatiohallinnan osalta. Toteutukset on tehty eri toimialoille, kuten valmistavaan teollisuuteen, isännöintiin, asiantuntijapalveluita tarjoaviin yrityksiin ja rakennusteollisuuteen.

Tutustu M-Filesin älykkääseen tiedonhallintaan

Konica Minolta tarjoaa M-Filesin älykkäät tiedonhallintaratkaisut monipuolisiin käyttötarkoituksiin. 

Tutustu M-Filesiin, varaa demoaika ja lue lisää, millaisia hyötyjä M-Files -ratkaisut tarjoavat teidän organisaatiolle. 

Klikkaa itsesi M-Filesin pariin
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS FINLAND OY

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.
 
Konica Minoltalla on kattavat ja tietoturvalliset IT-palvelut ja –ratkaisut tiedonhallintaan, IT-infrastruktuuriin, älykkääseen videovalvontaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Konica Minolta on muun muassa Microsoftin Global Managed Partner, M-Filesin Premier Reseller ja Cisco-partner.

Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin.
Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.
 
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys. Konica Minolta Suomen pääkonttori ja showroom sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Suoramyyntimme, valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ja huoltomme toimii valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.