Konica Minolta Sign, Print & Pack -messuilla: Luovilla ratkaisuilla kannattavampaa liiketoimintaa

Sign, Print & Pack 2020 –mediatiedote | 30 tammikuuta 2020

Konica Minolta on vahvasti esillä Helsingin Messukeskuksessa 11.–12.3.2020 järjestettävillä Suomen suurimmilla graafisen alan Sign, Print & Pack -messuilla. Yritys esittelee Konica Minoltan graafisen alan uusimmat innovaatiot ja arvokkaat liiketoimintamahdollisuudet laajasta arkki- ja teollisen painamisen portfoliosta.
Konica Minolta on maailman johtavia toimijoita kaupallisen painoliiketoiminnan alalla, ja sen tuoteportfolioon kuuluvat myös teolliset tulostusratkaisut. Sign, Print & Pack -messut antavat yritykselle jälleen kerran täydellisen foorumin niin kaupallisten kirjapainojen kuin teollisen painamisen asiakkaiden kohtaamiseen.”Haluamme olla paalupaikalla kuuntelemassa asiakkaitamme - meille kaikki alan tapahtumat ovat tärkeitä hetkiä erottautua erinomaisella palvelulla. Messuosastomme on yksi isoimmista, kun olemme lähes kolminkertaistaneet osastomme koon kahden vuoden takaa. Koen, että meidän tehtävämme on olla aktiivisessa roolissa asiakkaan rinnalla: ideoimassa, tukemassa ja kehittämässä. Siksi olemme isosti mukana”, toteaa Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski.  ”Haluamme olla asiakkaamme arjessa mukana, joten odotamme messupäiviltä loistavaa tunnelmaa ja pöhinää. Uskomme, että meillä itsellämme on siitä iso vastuu yhdessä alan toimijoiden kanssa. Tahtotilamme on mennä eteenpäin – kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka tarjoavat ammattitulostamiseen uutta. Konica Minoltalla on messuilla koko tiimi paikalla ja toivomme, että ala on laajasti mukana - me tätä markkinaa ja kysyntää luomme. Hienoa napata asiakkaat maaliskuussa Helsinkiin hetkeä ennen kesän Drupa-messuja”, Hernetkoski jatkaa.Messuosaston vetonaulana uusi raskaan sarja väripainokone AccurioPress C14000


Ensi kertaa Suomessa esiteltävä AccurioPress C14000 –laite on Konica Minoltan päänavaus erittäin suuriin tuotantomääriin tarkoitetuissa digitaalisissa väripainokoneissa. Sen etuna on pitkälle viety automaatio, käyttäjää vaativien toimintojen pienempi määrä ja tehokkaampi tuotanto entistä pienemmällä hukalla. ”Tämä on Konica Minoltalle tärkeä kansainvälinen avaus uudessa tuoteryhmässä”, toteaa Suomen Konica Minoltan ammattitulostusratkaisujen tuotepäällikkö Henna Hellman, ja jatkaa: ”Nyt tuomme markkinoille erittäin laadukkaan suuriin painomääriin tarkoitetun väripainokoneen. Sen painolaatu on huikea ja sen automatisoitujen toimintojen takana on valtava määrä kehitystyötä.”Konica Minolta digitaalinen etikettipainokone AccurioLabel 230 ensimmäistä kertaa esillä Suomessa


Messuvieraat pääsevät näkemään myös ensimmäistä kertaa Suomessa esiteltävän AccurioLabel 230 –etikettipainokoneen, joka vastaa markkinoilla kasvavaan tarpeeseen painaa etikettejä nopeasti, joustavasti ja entistä räätälöidymmin. AccurioLabel 230 on kehitetty yhdessä Konica Minoltan eurooppalaisen valmistajakumppanin, tanskalaisen Grafisk Maskinfabrikin (GM) kanssa. Kone on erinomainen ratkaisu suurille etikettien valmistajille, jotka haluavat täydentää korkealuokkaisten digitaalisten etikettijärjestelmiensä valikoimaa. 


”Tämä vuosikymmen tuo mukanaan myös tärkeän teolliseen tulostamiseen tarkoitettujen painokoneiden merkkipaalun Konica Minoltalle: pääsemme asentamaan 500. AccurioLabel-etikettipainokoneemme. Malli on ollut valtaisa menestys etikettipainokoneiden markkinassa”, Henna Hellman iloitsee.


Automaatio, tuotannon seuranta ja sen tehostaminen reaaliaikaisen tiedon avulla on pian itsestäänselvyys


Laadunhallinnan automatisointi on paras tapa säästää aikaa painotuotannossa. Älykkäät, tehokkaat, automatisoidut ja ennen kaikkea reaaliaikaiset säätötoiminnot laadunhallintaan, rekisteröintiin ja 100 % tarkkaan värinhallintaan – näihinkin on nyt ratkaisu olemassa: Konica Minoltan IQ-501 Intelligent Quality Care -laadunhallintajärjestelmä tarjoaa kaiken tämän. 


Innovatiivinen Intelligent Quality Care -laadunvalvontajärjestelmä tarjoaa runsaasti automaatiota kohdistukseen sekä värinhallintaan. Tämä onnistuu ainutlaatuisen suljetun piirin ohjausjärjestelmän avulla, joka tarkistaa ja korjaa tulosteet. IQ-501:n automaatio kattaa myös värikalibroinnin ja profiloinnin - kaikki nämä ominaisuudet on suunniteltu vähentämään käyttöön kuluvaa aikaa, pienentämään tulostushävikkiä ja lisäämään tuottavuutta.Konica Minolta Sign, Print & Pack 2020 –messuilla 11.-12.3.2020

Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Messut avoinna klo 09.00 – 17.00

Konica Minoltan osasto heti hallin 1 pääsisäänkäynnin tuntumassa, osastonumero 3020.Lisätietoja:


Anne Hernetkoski, puh. 050 566 6078, anne.hernetkoski@konicaminolta.fi

Henna Hellman, puh. 050 434 6541, henna.hellman@konicaminolta.fiKonica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen ammattitulostamiseen. Ratkaisumme on suunniteltu optimoimaan tuottavuutta, parantamaan työn tehokkuutta, vähentämään kustannuksia ja niiden ympäristövaikutuksia. Olemme luotettava kumppani ja arvojemme mukaisesti uskomme, että tyytyväiset asiakkaat takaavat jatkuvan kasvun. Yrityskulttuurimme keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.