Konica Minoltan Workplace Hub voitti Managed.IT-julkaisun Editor’s Choice -palkinnon

| 23 huhtikuuta 2019

Tunnettu teknologiayritys Konica Minolta jatkaa voittokulkuaan digitaalisen muutoksen eturintamassa. Yrityksen Workplace Hub -palvelualustalle myönnettiin hiljattain Managed.IT-julkaisun arvostettu Editor’s Choice -palkinto. Workplace Hubin muotoilu, innovatiivisuus ja toiminnallisuus nostivat sen kirkkaasti hallinnoituihin palveluihin ja ratkaisuihin keskittyvän julkaisun ykkösvalinnaksi.
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy 

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n liikevaihto tilikauden 2019 (1.4.2019-31.3.2020) aikana oli 21 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.


Managed.IT on hallinnoituihin IT-palveluihin ja ratkaisuihin keskittyvä erikoisjulkaisu, joka tarjoaa yritysten toimintaympäristöjen hallinnan, tehokkuuden ja käyttömahdollisuuksien parantamiseksi tarvittavaa tietoa. Julkaisun myöntämän Editor’s Choice -palkinnon keskeisimmät kriteerit ovat suunnittelu, innovatiivisuus ja toiminnallisuus. Palkinnon perusteluissa todetaan, että Workplace Hubissa ne yhdistyvät esimerkillisellä tavalla. Tuloksena on poikkeuksellisen toimiva IT-ratkaisu.

Managed.IT:n päätoimittaja James Goulding valottaa ratkaisunsa taustoja: ”Aidosti innovatiivisten toimistoratkaisujen kehittäminen ei ole helppo tehtävä. Workplace Hub onkin merkittävä saavutus niin Konica Minoltan kuin heidän asiakkaidensa, kumppaneidensa ja seuraavan sukupolven toimistotyöntekijöiden näkökulmasta. Palkinto on enemmän kuin ansaittu.”

Workplace Hubista tekee ainutkertaisen se, että se on täysin keskitetty ja skaalautuva IT-ratkaisu. Siinä useiden palveluntarjoajien laitteistot, sovellukset ja palvelut integroituvat yhdeksi hallittavaksi kokonaisuudeksi. Workplace Hub edustaa markkinoilla ensimmäisenä täysin uutta tuoteryhmää. Konica Minoltan päänavaus jatkaa yrityksen yli 145-vuotista innovaatioiden värittämää taivalta ja vie yritystä vahvasti kohti IoT-palveluntarjoajien terävintä kärkeä.

”Tiesimme pystyvämme ravistelemaan perinteistä tuoteryhmäjakoa heti, kun ensimmäinen ajatus Workplace Hubista syntyi. Sen lisäksi, että halusimme ehtiä markkinoille ensimmäisenä, meidän tuli myös kehittää toimiva tuote. Halusimme tarjota asiakkaillemme ratkaisun, joka tekee IT-palvelujen käyttämisestä entistäkin helpompaa ja mahdollistaa älykkäämmän työnteon. Konica Minolta on japanilainen yritys, minkä vuoksi halusimme tälläkin kertaa pitää kiinni korkealatuisesta suunnittelusta ja tuotekehityksestä. Lisäksi halusimme taata, että hallinnoidut palvelut ja tuki toimivat ensiluokkaisesti niin, että asiakkaat saavat käyttöönsä aidosti kokonaisvaltaisen ratkaisun”, kertoo Dennis Curry, Konica Minoltan teknologiajohtaja.

Palkinto on jälleen uusi sulka Workplace Hubin hattuun, jota koristavat jo aiemmin ratkaisun strategisesta brändiviestinnästä ja visuaalisesta identiteetistä myönnetyt tunnustukset.

Managed.IT:n artikkeli on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa www.binfo.co.uk/MIT52/22/. Workplace Hubiin voi tutustua tarkemmin Konica Minoltan sivustolla osoitteessa workplacehub.konicaminolta.com.


Lisätietoja:
    
Jani Munne
Konica Minolta
Business Solutions Finland Oy
Puh.: +358 50 387 0396
jani.munne(a)konicaminolta.fi