Uutta tehoa etikettituotannon työnkulkuun Konica Minoltan AccurioPro Flux -ohjelmiston päivitetyn version avulla

| 19 tammikuuta 2022

Konica Minolta ilmoitti päivittäneensä AccurioPro Flux -ohjelmistonsa, joka automatisoi painotyönkulun ja tarjoaa asiakkaille uusia ominaisuuksia etikettitulostamiseen. AccurioPro Flux v.9 -digitaaliratkaisut ammattitulostukseen on kolme hyödyllistä moduulia – Essential, Premium ja Ultimate.


Kustannustehokas AccurioPro Flux -versio 9 osoittaa Konica Minoltan jatkuvaa sitoutumista jatkaa markkinoita mullistavien innovaatioiden kehittämistä edistyneillä toiminnoilla, jotka auttavat asiakkaiden liiketoimintaa kasvamaan. 

Konica Minoltan AccurioPro Flux Version 9 -päivityksen uusia ominaisuuksia ovat​:
  • Parempi personointi lisäämällä VDP (Variable Data Printing) -sisältöä .csv-tiedostoista. Esitteet, liput, postikortit ja suorapostitukset tuotetaan nopeammin ja yksinkertaisemmin tämän uuden toiminnon avulla.
  • Mahdollisuus lisätä kuvia sivun sisältöön viime hetkellä. Uutta tiedostoa ei enää tarvitse luoda, vaan käyttäjä voi tehdä muutokset kätevästi AccurioPro Fluxissa.
  • Parannettu vuorovaikutus offline-viimeistelyn kanssa. Värimäärittelyt, taustaväri, QR-koodit ja rekisterimerkit ovat kaikki helposti ja yksinkertaisesti lisättävissä painotiedostoon.
  • Uusi toiminto - Flux Label Impose - tarjoaa automaattisen etikettien asemoinnin painomateriaalille Konica Minoltan etikettitulostimille ja kätevän tavan mukauttaa tarroja ja etikettejä. Painomateriaalin hukan minimointi, kyky tallentaa asemointimalleja ja parannettu VDP-sisältö CSV-tiedostoista tekstinä, viivakoodina ja QR-koodina ovat kaikki etuja.
  • Uusi ainutlaatuinen ominaisuus AccurioPro Flux Ultimatelle on uusittu kirjautumissivu, joka mahdollistaa yksilöllisen sisällön ja mahdollisuuden luoda verkkokaupan.
  • Flux Essential tarjoaa uusia vaihtoehtoja - Flux Multi Seat ja Flux Preflight Pro - joihin on nyt saatavilla pääsy toiselta työasemalta (PC:ltä tai Macilta).
AccurioPro Flux sisältää keskitetyn ohjaus- ja hallintapisteen, automatisoidun työnkulun käsittelyn, värinhallinnan, eri tulostustekniikoiden saumattoman integroinnin ja kaikkien Konica Minoltan tulostusjärjestelmien täyden liitettävyyden. Käyttäjiä ovat muun muassa tulostuspalveluntarjoajat ja omaan tarpeeseen tulostavat yksiköt, julkisten organisaatioiden, yliopistojen ja yritysten sisäiset painot. Moduulit voidaan ostaa yksittäin tai päivittää tarvittaessa. 

"Tämä uusin AccurioPro Flux -päivitys tarjoaa asiakkaillemme uuden mahdollisuuden ajatella työnkulkuja ja luovuutta uudelleen", sanoo Achim Ricks, tuotantotulostussovelluksista vastaava päällikkö, Konica Minolta Business Solutions Europe. Ricks lisää: "Versio 9 tarjoaa lisää toimintoja sekä useita uusia houkuttelevia vaihtoehtoja – parantaa asiakkaidemme työnkulkua ja tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia tarra- ja etikettitulostukseen." 

 


AccurioPro Flux

Haluatpa sitten automatisoida prepress-toiminnot, muokata painotöitäsi tai perustaa verkkopainon, meillä on sinulle sopiva tuote.
 
AccurioPro Flux on Konica Minoltan ohjelmistoratkaisu tehokkaaseen painotuotantoon, ammattitason työnkulun automatisointiin, kätevään yhteistyöhön ja tehokkaaseen tulostenhallintaan.

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS FINLAND OY

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.
 
Konica Minoltalla on kattavat ja tietoturvalliset IT-palvelut ja –ratkaisut tiedonhallintaan, IT-infrastruktuuriin, älykkääseen videovalvontaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Konica Minolta on muun muassa Microsoftin Global Managed Partner, M-Filesin Premier Reseller ja Cisco-partner.

Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin.
Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.
 
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys. Konica Minolta Suomen pääkonttori ja showroom sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Suoramyyntimme, valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ja huoltomme toimii valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.