Uudesta AccurioLabel 400 etikettipainokoneesta löytyy valkoinen väri ja korkea tuottavuus

| 29 syyskuuta 2022

Konica Minolta on julkistanut uuden AccurioLabel 400 -etikettipainokoneen, jolla se vahvistaa läsnäoloaan etiketti- ja pakkauspainomarkkinoilla. Laite on suunnattu erityisesti keskisuurten ja suurten volyymien etikettipainajille ja tarjoaa kohtuuhintaista huippulaatuista digitaalista tulostusta.


AccurioLabel 400:n ensimmäinen julkinen esittely pidettiin Konica Minoltan European Labels & Packaging Exhibition -messuilla Madridissa. Virallinen myynnin aloitus on suunniteltu vuoden 2023 ensimmäiselle neljännekselle.

NORD EMBALLAGE -aikakausilehden artikkeli

Nord Emballage -lehti, joka on pakkausmarkkinoiden erikoisaikakausilehti, oli paikalla laitteen julkistamistilaisuudessa Madridissa. 

Lue artikkeli

Lue koko uutisartikkeli

Konica Minolta uskoo, että se voi voittaa merkittävän markkinaosuuden AccurioLabel 400:lla, jonka kokonaiskäyttökustannukset ovat erittäin kilpailukykyiset.

Lue lisää
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS FINLAND OY

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.
 
Konica Minoltalla on kattavat ja tietoturvalliset IT-palvelut ja –ratkaisut tiedonhallintaan, IT-infrastruktuuriin, älykkääseen videovalvontaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Konica Minolta on muun muassa Microsoftin Global Managed Partner, M-Filesin Premier Reseller ja Cisco-partner.

Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin.
Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.
 
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys. Konica Minolta Suomen pääkonttori ja showroom sijaitsee Swing House Campuksella Espoon Otaniemessä. Suoramyyntimme, valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ja huoltomme toimii valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.