Konica Minoltan kuljetuspalvelut

 

Monitoimilaitteen siirto

Muuttaako toimistonne? Vai haluatteko siirtää monitoimilaitteen toiseen toimipaikkaan? Tilaa sille siirto helposti verkkolomakkeen kautta!


A4- tai A3-monitoimilaitteen siirtokuljetus vanhasta sijainnista uuteen sijaintiin aikaisintaan kuuden arkipäivän kuluttua tilauksen saapumisesta. Siirtomatkan pituus enintään 100 kilometriä. Mikäli tarvitsette siirron useammalle laitteelle, täytättehän jokaiselle oman kuljetuslomakkeen.
Tuotantolaitteille tai suurkokotulostimelle siirtotilaus tehdään aina ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.siirto.PNG

Monitoimilaitteen nouto

Poistuuko Konica Minoltan monitoimilaite käytöstänne? Tilaa sille nouto helposti verkkolomakkeen kautta!


Käytöstä poistuvan A4- tai A3-monitoimilaitteen kuljettaminen pois asiakkaan tiloista Konica Minoltan tiloihin enintään kuuden arkipäivän kuluttua tilauksen saapumisesta. Mikäli tarvitsette noudon useammalle laitteelle, täytättehän jokaiselle oman kuljetuslomakkeen. 
Huom! Jos monitoimilaite palautuu johonkin muualle kuin Konica Minoltalle (esim. rahoitusyhtiölle), asiakkaan vastuulla on selvittää kenelle ja mihin osoitteeseen laite palautuu. 


nouto.PNG

Mistä tietää onko kyseessä A4- vai A3-monitoimilaite?

A4-monitoimilaitteet ovat tyypillisesti pienempi kokoisia ja usein ne löytyvät pöydiltä. Niillä pystytään tulostamaan maksimissaan A4-kokoisia arkkeja. A3-monitoimilaitteet taas tyypillisesti "seisovat omilla jaloillaan" ja niillä pystyy tulostamaan myös A3-kokoisia arkkeja.

A4 ja A3 monitoimilaitteet