Monitoimilaitteen siirtotilaus

Kotisivu > Asiakastuki > Kuljetuspalvelu > Siirtotilaus


Voitte tilata monitoimilaitteellenne siirron täyttämällä huolellisesti tämän verkkosivun lomakkeen. Tilaattehan kuljetuksen hyvissä ajoin, sillä voimme toimittaa siirtopalvelun aikaisintaan kahden arkipäivän kuluttua siirtotilauksen vastaanottamisesta. Tällä lomakkeella voi tilata siirron ainostaan Konica Minoltan bizhub A4- ja A3-monitoimilaitteille, joiden siirtomatkan pituus ei ylitä 100 kilometriä. Voitte tutustua Konica Minoltan kuljetuspalveluiden sisältöön ja hintoihin täällä. Jos tarvitsette yli 100 km siirtomatkan tai muun kuin Konica Minoltan toimistolaitteen (esim. tuotantolaitteen tai suurkuvatulostimen) siirron, ota yhteys Konica Minoltan asiakaspalveluun.

​Saatte lisätietoja palvelusta ja apua lomakkeen täyttöön Konica Minoltan asiakaspalvelusta - puh. 010 442 9100 (ma-pe klo 8.00-16.00).

Verkkoasennus
Huomaattehan, että mikäli siirron yhteydessä tilataan laitteelle myös verkkoasennus uuteen sijaintiin, tulee lomakkeesta täyttää myös kohta ”Verkkoasennustiedot”. Jotta asennus voidaan tehdä, on uudessa sijainnissa oltava käytettävissä toimiva verkkoyhteys. Mikäli käytössänne on turvatulostus, suosittelemme olemaan ennen siirtoa yhteydessä omaan IT-tukeenne laitteen irrottamiseksi sen piiristä. 
 

Mistä tietää onko kyseessä A4- vai A3-monitoimilaite?

A4-monitoimilaitteet ovat tyypillisesti pienempi kokoisia ja usein ne löytyvät pöydiltä. Niillä pystytään tulostamaan maksimissaan A4-kokoisia arkkeja. A3-monitoimilaitteet taas tyypillisesti "seisovat omilla jaloillaan" ja niillä pystyy tulostamaan myös A3-kokoisia arkkeja.

A4 ja A3 monitoimilaitteet

Siirtotilauslomake


Mikäli tarvitsette siirron useammalle laitteelle, täytättehän jokaiselle oman kuljetuslomakkeen.