Konica Minolta saa Euroopassa kaikki kuusi Microsoft Cloud Solutions Partner -tunnustusta

| 20 kesäkuuta 2023

Luotettava kumppani digitaalisessa muuroksessa

Konica Minolta Business Solutions Europe ja sen 21 tytäryhtiötä on saavuttanut kaikki kuusi Microsoft Cloud Solutions Partner -tunnustusta, mikä korostaa sen kattavia valmiuksia kaikilla Microsoftin pilvipalveluratkaisujen osa-alueilla.


Konica Minolta mukautui nopeasti Euroopassa Microsoftin kumppaniohjelman rakenneuudistukseen vuonna 2022. Ohjelman tavoitteena oli nostaa esiin organisaatioita, joilla on todistettua kokemusta ohjata asiakkaita heidän siirtyessä pilviratkaisujen pariin. Yritys varmisti kaikki kuusi saatavilla olevaa Solutions Partner -tunnustusta ja osoitti näin osaamistaan Data & AI (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Infrastructure (Azure), Modern Work, Security ja Business Applications -aloilla.
 

quotation marks

Kaikkien kuuden tunnustuksen saaminen on tiimillemme merkittävä virstanpylväs, joka osoittaa asiantuntemuksemme laajuuden ja sitoutumisemme auttaa organisaatioita vauhdittamaan digitaalista muutostaan. Jokainen tunnustus on osoitus tiimimme ahkeruudesta, omistautumisesta jatkuvaan oppimiseen ja yrityksen todistetusta menestyksestä, jolla se on onnistunut tuottamaan erinomaisia tuloksia asiakkaillemme.

Norihisa Takayama

Executive Director DX, Konica Minolta Business Solutions Europe

Microsoft Solutions Partner -tunnustuksen saaminen edellyttää tiukkojen vaatimusten täyttämistä taitojen (tekninen soveltuvuus), suorituskyvyn (asiakkaiden määrä) ja asiakkaiden menestyksen (käyttöönoton tulokset) osalta. "Näiden tunnustusten saaminen on osoitus tiimimme sitoutumisesta huippuosaamiseen", Norihisa Takayama jatkaa.
 
quotation marks

Nämä merkit toimivat laatumerkkeinä, jotka auttavat asiakkaita tunnistamaan heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat teknologiakumppanit. Asiakkaat, jotka valitsevat Konica Minoltan Euroopassa, voivat odottaa innovatiivisia liiketoimintaratkaisuja täyden palvelun kumppanilta, jolla on todistettua asiantuntemusta koko Microsoftin pilvipalvelusta.

Julie Sanford

Vice President, GTM, Programs, & Experiences at Microsoft

Konica Minoltan Microsoft 365:een liittyvän hallinnoidun IT-palvelun Workplace Onen lanseerauksen myötä yhtiö vahvistaa edelleen sitoutumistaan digitaaliseen muutokseen. Workplace One on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka tarjoaa hallitun Microsoft 365 -ympäristön, hallitut varmuuskopiointipalvelut, ennakoivan etävalvonnan ja Microsoftin pilvipalveluiden käyttöönoton, jotka kaikki on suunniteltu yksinkertaistamaan IT-toimintoja ja tarjoamaan asiakkaille saumattoman digitaalisen työympäristökokemuksen.
 
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS FINLAND OY

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.
 
Konica Minoltalla on kattavat ja tietoturvalliset IT-palvelut ja –ratkaisut tiedonhallintaan, IT-infrastruktuuriin, älykkääseen videovalvontaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Konica Minolta on muun muassa Microsoftin Global Managed Partner, M-Filesin Premier Reseller ja Cisco-partner.

Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin.
Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.
 
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys. Konica Minolta Suomen pääkonttori ja showroom sijaitsee Swing House Campuksella Espoon Otaniemessä. Suoramyyntimme, valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ja huoltomme toimii valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Melanie Olbrich

Senior Expert Content Strategy & Development

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337