Konica Minolta lanseeraa seuraavan sukupolven bizhub i-Sarjan monitoimilaitteet

| 20 maaliskuuta 2024

21 uutta mallia tuovat lisää turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä nykyaikaiselle työpaikalle

Konica Minolta Business Solutions Europe on tänään julkistanut palkittujen bizhub i-Sarjan monitoimilaitteiden (MFP) ja tulostimien (SFP) seuraajat. Laajassa uudessa 21 laitteen (seitsemän värillistä A3-, viisi värillistä A4-, kuusi mustavalkoista A3- ja kolme mustavalkoista A4-laitetta) valikoimassa on ominaisuuksia ja toimintoja, jotka asettavat etusijalle nykyaikaisen työpaikan lisääntyneet tietoturvan ja helppokäyttöisyyden tarpeet.


Parannettu tietoturva
Quocircan tuoreimman "The Print Security Landscape, 2023" -raportin mukaan vain 11 % 250-499 työntekijän ja 27 % 500-999 työntekijän organisaatioista luottaa täysin tulostusinfrastruktuurinsa turvallisuuteen. Konica Minoltan uusi bizhub i-Sarja vastaa näihin tulostusturvallisuuden huolenaiheisiin tehokkaasti uudella edistyneellä laiteohjelmistopäivityksellä, joka tarjoaa entistä vahvemman suojan haitallisia toimintoja vastaan. Se tarjoaa enemmän näkyvyyttä ja tietoa turvallisuuteen liittyvistä aiheista koko organisaatiossa, minkä ansiosta kaikki ovat tietoisempia ja pystyvät paremmin reagoimaan liiketoiminnan turvaamiseen. 

Uuden "Authentication Attack Detection" -ominaisuuden ansiosta luvattomat toiminnot ja hyökkäykset voidaan nyt estää, olivatpa ne sitten peräisin brute force -hyökkäyksistä, salasanojen murtamisesta tai laitteisiin kohdistuvista ulkoisista tunkeutumisyrityksistä. Brute force -hyökkäykset ovat yleinen verkkorikollisten käyttämä taktiikka, ja niiden määrän on raportoitu kasvavan vuosittain jopa 160 %. Uuden toiminnon avulla IT-hallinto saa välittömästi ilmoituksen epäilyttävistä toiminnoista ja voi ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.
 
Lisäksi, valitessaan BitDefender-antivirussuojauksen, organisaatiot voivat lisätä ylimääräisiä turvakerroksia eri käyttäjäryhmille. Tämä estää haittaohjelmien leviämisen muihin verkkolaitteisiin ja takaa, ettei monitoimilaitteesta tule yrityksen tietojen vuotokohtaa. Mikäli uhka havaitaan, virustorjunta välittää välittömästi kattavan ilmoituksen IT-ylläpidolle, ja loppukäyttäjät voivat nähdä virustorjunnan tilan aloitusnäytöltään.
 
Parempi käyttökokemus - helppo käytettävyys
Jokaisessa uudessa bizhub i-Sarjan -mallissa on parannettu ja intuitiivisempi käyttöliittymä. Sovellukset voidaan nyt helposti järjestää kansioihin teeman tai käyttötiheyden mukaan vetämällä ja pudottamalla, mikä muistuttaa älypuhelimien käyttökokemusta. Tämä tekee erityisesti suurten sovellusmäärien hallinnasta nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi, hyödylliset toiminnot, joita käytetään usein, on nyt esiasennettu laitteisiin vakiona, mikä lisää käyttömukavuutta.
 
Uudet mallit myös yksinkertaistavat kirjautumisprosessia Microsoft Azurea (Microsoft Entra ID) tai Google Workspacea käyttäville asiakkaille tarjoamalla mahdollisuuden yhden kirjautumisen (SSO) kautta päästä käsiksi tiedostoihin ja kansioihin.
 

Lisäksi mahdollisuus lisätä jopa kolme lisäpaperialustaa A4-laitteisiin kasvattaa paperikapasiteettia, mikä mahdollistaa useampien materiaalien käsittelyn yhdellä tulostuskerralla ja vähentää tarvetta jatkuvasti täydentää materiaalia. Samalla, "Automaattinen median tunnistus" -toiminto on parannettu, mikä takaa tasaisen paperinsyötön tunnistamalla automaattisesti tulostettavan paperin tyypin anturien avulla.​


quotation marks

Ajattelemme jatkuvasti uudelleen tapaa, miten monitoimilaitteet toimivat yrityksissä, joten uusi bizhub i-sarja vie tuottavuutta eteenpäin. Se on entistäkin intuitiivisempi ja helppokäyttöisempi, ja se mukautuu helposti minkä tahansa työpaikan erityistarpeisiin. Parannettujen tietoturvaominaisuuksien ansiosta käyttäjät voivat aina olla varmoja siitä, että heidän tietonsa ovat suojattuja.

Olaf Lorenz

General Manager, International Marketing Division at Konica Minolta Business Solutions Europe

Uudet i-Sarjan laitemallit ovat:
A3 väri: bizhub C251i, bizhub C301i, bizhub C361i, bizhub C451i, bizhub C551i, bizhub C651i, bizhub C751i
A3 MV: bizhub ​301i​, bizhub 361i, bizhub 451i, bizhub 551i, bizhub 651i, bizhub 751i
A4 väri: bizhub C3301i, bizhub C3321i, bizhub C3351i, bizhub C4001i, bizhub C4051i​,
A4 MV: bizhub 4051i, bizhub 4701i, bizhub 4751i​
 
 

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Melanie Olbrich

Expert Corporate Communications

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337