YRITYSTIEDOT

 

Meidän arvomme

Kuusi arvoamme edustavat sisimpiä uskomuksiamme, perittyä DNA:tamme, ja määrittävät kuinka teemme liiketoimintamme sekä muodostamme vakaita suhteita kaikkien kumppaneidemme kanssa. Ne symboloivat sitä, mitä edustamme, ja ohjaavat päätöksentekoamme.

Konica Minolta ja kestäväkehitys

Konica Minolta on sitoutunut kestävään kehitykseen liiketoimintaan ja yhteiskunnalle tuottamiemme innovaatioiden avulla. Lisäksi tuemme myös asiakkaitamme, jotka pyrkivät saavuttamaan kestävyystavoitteitaan. Kestävän kehityksen ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat lisätä tehokkuutta ja vähentää kuluja sekä luoda vastuullisen digitaalisen työympäristön.

Lue lisää
sustainability glas earth

Meidän historiamme

Olemme 140-vuotias startup-yritys

Muutumme aikojen mukana - tässä läpileikkaus historiastamme.

Tutustu kaikkiin Konica Minoltan liiketoimintateknologioihin

 

Toimistopalvelut

Yritykset kohtaavat vaikeita haasteita, kuten toiminta- ja hallintokustannusten leikkaaminen, ja samaan aikaan niiden on selvittävä paperivaltaisista prosesseista, kuten tietojen kerääminen, jakaminen ja arkistointi tehokkaasti. 

Johtavana palveluntarjoajana Konica Minolta tarjoaa korkealaatuisia yritystason IT-ratkaisuja, jotka auttavat organisaatiotasi muuttamaan työnkulkuaan. Ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden valikoimamme ulottuu liiketoimintaprosessien optimoinnin ja asiakirjojen hallinnan palveluista monitoimilaitteisiin. 

 

Kaupallinen ja teollinen tulostaminen

Kaupallinen ja yritysten sisäinen tulostaminen, ammattimaiset tulostuspalvelut ja teollinen mustesuihkutulostus ovat kehittyneet paljon erityisesti mitä tulee digitaalisiin tulostusjärjestelmiin, joilla voidaan tulostaa pieniä eriä ja erilaisia tietoja.
Konica Minolta tarjoaa uusimmat tulostusratkaisut. Voit valita tulostusjärjestelmien, palveluiden ja niihin liittyvien tuotteiden valikoimasta sellaiset, jotka auttavat sinua hallitsemaan liiketoimintasi tarpeita paremmin.

Ammattimaiseen mustesuihkutulostukseen tarjoamme laajan valikoiman teollisuuskäyttöön tarkoitettuja mustesuihkutuotteita, kuten mustesuihkutulostuspäät, mustesuihkutekstiilitulostimet ja mustesuihkutulostusyksiköt etikettien tulostamiseen. 

 

Teollisuuskäyttöön tarkoitetut optiset järjestelmät

Mitä tulee optiseen teknologiaan, Konica Minolta on tunnettu kameroiden ja linssien kehittämisestä ja valmistamisesta, kuten esimerkiksi digitaaliset elokuvaprojektorit tai poimintalinssit Blu-ray-levyille.

Tarjoamme myös optisia mittausinstrumentteja, joita käytetään valolähteille (LED, OLED) sekä valaistuslaitteiden ja sisätilojen valaistuksen laadunvalvontaan sekä älypuhelinten näyttöjen ja TV-ruutujen värin ja kirkkauden sekä autojen osien värien mittaamiseen.

Yksi huomattavimmista saavutuksistamme terveysalalla on valtimoverestä happisaturaation ja sykkeen mittaavan pulssioksimetrin kehittäminen, jota käytettäessä ei tarvitse ottaa verinäytettä. 

 

Toiminnalliset materiaalit

Konica Minolta valmistaa monenlaisia kalvoja ja filmejä eri aloille, kuten autoteollisuus, rakennus ja arkkitehtuuri, tekniikka ja elokuvaus. Ohuet kalvomme tarjoavat suojauksen, lämpöeristyksen, vedenkestävyyden, polaroinnin, luminesenssin ja muita kullekin alalle erityisiä toimintoja. Me kehitämme esimerkiksi erittäin heijastavia peilikalvoja uudistuvan energian sovelluksissa käytettäviin peileihin ja toiminnallisia kalvoja rakennusten ja autojen ikkunoihin energiatehokkuuden takaamiseksi. 

Lisäksi Konica Minolta on kehittänyt maailman tehokkaimman valkoisen orgaanisen valodiodipaneelin (OLED) (139 lm/W), ja se aloitti ensimmäisena maailmassa muovialustapohjaisten, joustavien OLED-valopaneeleiden massatuotannon, sekä valkoisten että värisävytettävien. 

 

Terveydenhuoltoliiketoiminta

Konica Minoltan terveydenhuoltoliiketoiminta tarjoaa ratkaisuja digitaaliseen radiografiaan ja ultraääneen, integroidun diagnostisten tietojen hallinnan sekä terveydenhuoltoalan IT-järjestelmäratkaisuja sairaaloille ja klinikoille. Filmien skannaukseen verrattuna digitaalinen radiografia (DR) vähentää potilaiden altistusta röntgensäteilylle ja lisäksi korkearesoluutioiset kuvat voidaan näyttää heti skannauksen jälkeen. 

Lisäksi Konica Minolta on valmistanut maailman ensimmäiset digitaaliset röntgenmammografiajärjestelmät, joissa käytetään vaihekontrastiteknologiaa. Tämä tarjoaa parhaan mahdollisen kuvalaadun yhdistämällä korkean terävyyden ja rakeisuuden, kun käytetään tietokoneavusteista varjojen tunnistusta, joka tuo esiin epäillyt rintasyöpämuutokset. 

 

Muu liiketoiminta

Konica Minolta on kehittänyt ratkaisuja ja niihin liittyviä teknologioita planetaarioille Japanissa vuodesta 1958 lähtien. Omaksuttuaan ja hiottuaan lukuisia teknologioita tällä alalla vuosien mittaan Konica Minolta vastaa kaikkialla Japanissa sellaisten planetaario-operaattoreiden tarpeisiin, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään koko kupolin kattavia elokuvia, tietokonegrafiikoita, videoheijasteita ja multimediastrategioita. 

Japanilaisten toimijoiden lisäksi Konica Minolta on alkanut laajentaa markkinointitoimiaan muualle Aasiaan.