Euroopan kumppanuusohjelma

Paranna osaamistasi ja ammattitaitoasi Konica Minoltan - globaalin yrityksen - kumppanuuden avulla!

 

Kumppanuuden arvo

On tärkeää, että kumppanimme säilyttävät yrityksensä oman identiteetin. Jokainen yritys on erilainen ja sen ainutlaatuiset menestystekijät ovat ainutlaatuisia juuri kyseiselle yritykselle. Olipa kumppanilla erikoisosaamista tietyllä alalla tai olipa vahvuus laajemmassa tuotetietämyksessä, me Konica Minoltalla toivotamme tervetulleeksi monimuotoisuuden ja tunnustamme, että erilaisuus on yksi kaiken liiketoiminnan vahvuuksista.
 

Kumppanuusohjelmamme keskeiset arvot ovat:
 

  • Läpinäkyvyys
  • Molemminpuolinen kumppanuus
  • Taidot ja teknologiaosaaminen
  • Lojaalius ja sitoutuminen
  • Myynnin kehitys


Konica Minoltan kumppanuusohjelma on yksinkertainen, oikeudenmukainen ja avoin. Kumppanit voivat valita kumppanuustason ja sen tuomat edut sitoutumalla tietyn kumppanuustason vaatimuksiin. Kumppanuusstatusta ei määritä mikään yksittäinen vaatimus, vaan useat erilaiset kriteerit. Tämä mahdollistaa kumppaneillemme omiin vahvuuksiin luottamisen sen sijaan, että kumppanimme muuttaisi yritystoimintaansa meidän mieleiseksemme.

 

Yritysarvot

Konica Minolta on maailmanlaajuinen tuotemerkki ja yrityksenä seisomme seuraavien arvojen takana:
 

  • Tekninen asiantuntemus
  • Tehokkaat innovaatiot
  • Kunnianhimoinen kestävyys
 

Elämme ja hengitämme näitä arvoja sekä sovellamme niitä työskennellessämme kumppaneidemme kanssa. Ne myös inspiroivat meitä luomaan kumppanuusohjelmamme.
 

Olemme sitoutuneet tukemaan yrityksenne kasvua ja kehittämään kestävän kumppanuuden sekä asettamaan realistiset tavoitteet ja tarjoamaan kannattavat edut, kuten bonukset, kun tavoitteet on saavutettu. Kaikki mitä teidän tarvitsee tehdä, on saavuttaa vaatimukset, jotka on selkeästi määritetty osaksi tätä ohjelmaa.
 

Haluamme myös tukea teitä parantamaan tietojanne ja osaamistanne tarjoamalla tietoja ja taitoja lisääviä koulutusohjelmia.

 

Kumppanuustasot

Olemme kiinnostuneita yhteistyökumppaneistamme ja heidän liiketoiminnastaan. Sen sijaan, että määrittelisimme kumppanuustason ainoastaan kanssamme tapahtuvan liikevaihdon perusteella, olemme määritelleet useita kriteerejä, joilla voi parantaa kumppanuusstatusta. Toisin sanoen otamme huomioon kumppanuusliiketoimintamallin, emmekä odota kumppanimme muuttavan toimintaansa haluamaksemme.
 

Mitä useampia kriteerejä kumppanimme liiketoiminta täyttää, sitä korkeampi kumppanuuden taso on ja sitä enemmän etuja kumppanit saavat.
 

Konica Minoltan kumppanuusohjelmasta hyötyvät kaikki. Olemme sitoutuneet tukemaan kumppanuusyrityksien kasvua, jotta voimme kasvaa yhdessä. 

Hyödyt

Kun loimme kumppanuusohjelman, yritimme varmistaa että tarjoaisimme kumppaneillemme useita etuja heidän liittyessään kumppanuusohjelmaamme.
 

Selkeät ja täsmälliset saavutukset ja edut
 

Yhteiset tavoitteet, yhteisesti sovitut tavoitteet joka vuoden alussa, jolloin käydään läpi yhteinen liiketoimintasuunnitelma kumppanuusliiketoiminnan kasvun tukemiseksi.
 

Liiketoiminnan näkyvyyden maksimointi olemalla esillä Konica Minoltan verkkosivujen Mistä ostaa -osiossa maasi verkkosivustolla. Tämä tarkoittaa, että Konica Minoltan tuotteita verkkosivuillamme etsivät asiakkaat ohjataan yritykseesi.
 

Taitojen ja tietojen kasvattaminen: yhteistyökumppanimme voivat hyödyntää Konica Minoltan koulutusohjelmia, joka voivat olla jopa ilmaisia kumppanuustasosta riippuen.
 

Sertifiointi todistaa tiedot ja taidot - voidaksenne tarjota huippuluokan Konica Minolta tuotteita ja ratkaisuja.

 

Sertifioinnit

Monet tuotteemme ja ratkaisumme edellyttävät erityisosaamista, ja sen takia tarvitsemme yhteistyökumppaneiltamme suurempaa sitoutumista.
 

Jotta voimme taata loppuasiakkaillemme mielenrauhan, tarjoamme erilaisia sertifiointimahdollisuuksia niille yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat hankkineet erikoisosaamista joltakin tuotealueelta. Kumppanimme voivat mainostaa asiantuntijuuttaan saavutetuilla sertifikaateilla suoritettuaan ensin lisäkoulutuksen ja täytettyään määritetyt edellytykset, jotka varmistavat asiantuntemuksen.
 

Jokaisesta yrityksestä nimetään yhteyshenkilöt, jotka suorittavat sarjan kursseja saadakseen kaiken tiedon ja osaamisen, jonka he tarvitsevat tullakseen sertifioiduksi asiantuntijoiksi. Konica Minoltan yhteistyökumppanit, jotka osallistuvat tuotteidemme sertifiointikursseille, voivat saada joukon etuja, kuten lisäkoulutusta ja asiantuntijatukea.
 

Maasi paikalliselta verkkosivustolta löydät yksityiskohtaiset tiedot, mitä sertifiointeja on saatavilla alueellasi.

 

Hanki kumppanuusohjelman esite ja lue kaikki tarvittavat tiedot.

Kumppanuusohjelman esite
Partner Programme brochure thumbnail