Tulostimen ja kopiokoneen leasing täydellä palvelulla


- KIINTEÄ KUUKAUSIHINTA SIS. HUOLTO JA TUKI
- LUOTETTAVA PALVELU
- KORKEA TIETOTURVATASO

VALITSE TULOSTIMEN LEASING TÄÄLTÄ

KOPIOKONEEN LEASINGIN EDUT


Kun valitset kopiokoneen tai tulostimen leasing-palvelun, maksat leasing-koneista kiinteän kuukausihinnan. Leasing-sopimus voi olla lyhyt tai pitkä, ja se voi tarpeidesi mukaan sisältää muitakin osia kuin itse tulostimen tai kopiokoneen. Tulostin- tai kopiokone-leasing voi olla eduksesi, jos haluat varmistaa, että käytössäsi on parasta teknologiaa ja että voit joustavasti muuttaa sopimusta, jos tarpeesi muuttuvat. Lisäksi sinun ei tarvitse sitoa suurta pääomaa, kuten silloin, kun ostaisit laitteet omaksesi. Kun valitset Konica Minoltalta kopiokoneen leasauksen, voit luottaa uuteen liikekumppaniisi, joka neuvoo sinua parhaassa tulostusratkaisussa. Kuuntelemme ja löydämme tarpeisiisi parhaiten sopivan leasing-ratkaisun, jotta et jää paitsi mistään, jolla maksimoisit työvoimasi tehokkuuden. Suuri asiantuntijatiimimme on valmis auttamaan ja neuvomaan sinua, jotta saat parhaan tulostusratkaisun työpaikallesi. Ymmärrämme, että tulostusratkaisut, jotka tarjoavat positiivisen kokemuksen ja paljon mahdollisuuksia rajoitusten sijaan, ovat tärkeä osa työnkulkuasi. Valitse kopiokoneen leasing Konica Minoltalta jo tänään.


Saat aina henkilökohtaista ja paikallista palvelua Konica Minoltan omilta teknikoilta. Voit olla täysin huoletta, kun valitset Konica Minoltan tulostimen tai kopiokoneen vuokrauksen. Kaikki palvelut sisältyvät tulostimen tai kopiokoneen leasing-hintaan, joten huolto, korjaukset, väriaineet, varaosien vaihto jne. sisältyvät sopimukseen. Jos sinulla on jonkin aikaa erityisen paljon töitä, etusi on se, että voit helposti lisätä leasing-sopimukseesi ylimääräisiä tulostimia, joten sinun ei tarvitse rajoittaa mahdollisuuksiasi, vaan pystyt vastaamaan kysyntään. Leasing-tulostin voi siis olla suuri etu, kun yrityksesi kasvaa. Kopiokoneen leasing on siis ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat täyden palvelun kiinteään kuukausihintaan. Tulostimen leasing-hintaan sisältyy laaja valikoima palveluja, jotta ennakoimattomia kuluja ei tule. Valitse tulostimen tai kopiokoneen vuokraus Konica Minoltalta, kun haluat lisätä yrityksesi tehokkuutta ja tuottavuutta.

 


Suurempi taloudellinen vapaus ilman pääoman sitomista.

Me ylläpidämme ja huollamme tulostimesi sopimuskauden ajan.
 

Ei yllättäviä kustannuksia. Tiedät, mitä maksat joka kuukausi.

Toimitamme värejä lisää tarpeen mukaan.

Ei erillisiä ylläpitokustannuksia.
 

Päivitä uusimpaan kopiokoneeseen leasing-kauden aikana tai sen jälkeen*
* Leasing-sopimuksen ehtojen mukaan.

PALKITUT RATKAISUT

Maailman johtava riippumaton testipalvelujen ja kuvien käsittelyyn tarvittavien analyyttisten tietojen toimittaja, Keypoint Intelligence, sanoo: "Konica Minolta tarjoaa äärimmäisen luotettavien ja helppokäyttöisten A3-laitteiden valikoiman."

HUOLTOPALVELU JA TUKI

Tulostimen tai kopiokoneen leasing-sopimukseen sisältyy aina erinomainen palvelu. Meillä on toimistot kaikissa neljässä Pohjoismaassa ja palvelemme sinua omalla kielelläsi. Meillä on yli 170 huoltoteknikkoa ja asiakaspalveluhenkilöä, jotka voivat auttaa sinua puhelimitse, sähköpostitse ja suoraan työpaikallasi. Huoltokutsut, huoltokäynnit, korjaukset ja värien toimitus sisältyvät toimistotulostimesi sopimukseen.

 • Laaja asiantuntemus perustuu yli 90 000 asennukseen Pohjoismaissa
 • 170 huolto- ja tukityöntekijää Pohjoismaissa
 • Yli 99 % käytettävyysaika
 • 88 % ensikorjaus talon omien teknikkojen tekemänä.

KOPIOKONEEN LEASING TÄYDELLÄ PALVELULLA

 • Opastus oikean tulostusratkaisun löytämiseksi
 • Toimistotulostimen toimitus ja asennus
 • Itsepalveluportaali tukea ja huoltokutsuja varten
 • Sis. vähintään 10 000 tulostettua A4-arkkia (5 000 värillistä, 5 000 mustavalkoista)
 • Huoltoteknikon tekemät huoltokäynnit sisältyvät palvelusopimukseen
 • Väritoimitukset
 • Automaattinen mittarilukemien lähetys

LUE LISÄÄ TULOSTIMISTA YRITYSKÄYTTÖÖN

Suunniteltu käyttäjää ajatellen
Meiltä löydät käyttäjäystävälliset tulostimet toimistokäyttöön. Toimistotulostimissamme on suuri kosketusnäyttö - aivan kuten älypuhelimessa tai tabletissa, joten niitä on helppo käyttää.

Mobiilitulostus
Mobiilitulostus tukee tuottavuutta työpaikalla. Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa nopeasti yhteyden valitsemaasi toimistotulostimeen ja saada tulostettua asiakirjasi käden käänteessä.

Ympäristöhyödyt
Ympäristöasetusten avulla säästää ympäristöä ja rahaa. Toimistotulostimemme voivat esimerkiksi vähentää energiankulutustasi.

Korkea tietoturvataso
bizhub i -Sarja on suosittu tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen toimistotulostinsarja. Asiakirjat, tiedot ja yritystiedot on suojattu yritystulostimellasi.

Tehokas skannaus ja asiakirjahaku
bizhub i -sarja mahdollistaa asiakirjojen skannaamisen yritystulostimista suoraan sähköpostiin ja haettaviin PDF-tiedostoihin. Optisen merkintunnistuksen avulla voit etsiä tekstiä ja/tai lauseita PDF-tiedostosta ja kopioida tekstiä nopeasti muihin ohjelmiin. 

Neuvoja digitaaliselle työpaikalle
Yhdistämme ihmiset, tilat ja teknologiat, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi. Konica Minoltan toimistotulostimilla vapautat työntekijöidesi aikaa tärkeisiin työtehtäviin.

TULEVAISUUDEN TYÖPAIKKA

Ajattelemme tulevaisuutta. Tulostusratkaisumme on suunniteltu tukemaan yritysten tuottavuutta, jotta työntekijät voivat työskennellä mahdollisimman tehokkaasti. Voit tulostaa, skannata, nitoa, taittaa, tehdä esitteitä ja paljon muuta bizhub-tulostimiemme avulla. Intuitiivisen kosketusnäytön ansiosta käyttö on helppoa ja turvallista. Konica Minoltan bizhub i-Sarjan yritystulostimissa on ympäristöasetukset, joten voit säästää virran ja väriaineen kulutuksessa. Konica Minolta työskentelee jatkuvasti parantaakseen kokemustasi tulostusmaailmasta, joten yritystulostimemme tuovat käyttöösi uusinta teknologiaa ja saat henkilökohtaista palvelua.

MIKSI VALITA TULOSTIN TAI KOPIOKONE LEASING-SOPIMUKSELLA?

Kun valitset Konica Minoltan kopiokoneen leasing-sopimuksella, saat sen mukana täyden palvelun ilman ennakoimattomia kustannuksia. Lisäksi saat nopeat huollot ja korjaukset Konica Minoltan omien huoltoteknikkojen suorittamina: kaikki leasing-sopimukseen sisältyvät huollot, korjaukset, varaosien vaihdot jne. Lisäksi voit lisätä leasing-sopimukseen vaihtoehdon päivittää koneet uusimpaan tekniikkaan leasing-kauden aikana tai sen jälkeen. Näin sinulla on aina käytössänne uusin tulostustekniikan innovaatio.

Konica Minoltan leasing-sopimuksella saat kattavan tulostusratkaisun, joka tekee tulostamisesta vaivatonta, joten voit rauhassa keskittyä tärkeisiin työtehtäviin. Voit nauttia samoista mahdollisuuksista riippumatta siitä, missä ja milloin haluat tulostaa. Voit käyttää puhelintasi tulostamiseen, skannaamiseen ja asiakirjojen lataamiseen PDF-tiedostoihin vaikka tien päällä.

Tulostimen tai kopiokoneen leasing-palveluun sisältyy automaattinen mittarilukemien seuranta ja lähetys, jota pystyt tarkkailemaan myös itse. Täten pystymme myös aina neuvomaan sinua parhaasta ratkaisusta tarpeisiisi. Konican Minoltan kopiokoneen leasaus on aina räätälöity ratkaisu, jotta saat laitteeseesi juuri ne ominaisuudet, jotka haluat ja tarvitset. Neuvomme sinua ja laadimme sinulle räätälöidyn leasing-sopimuksen, jotta saat oikean ratkaisun, joka optimoi työnkulusi ja tehokkuutesi.

Konica Minoltan tulostin-leasaus on siis täydellinen ratkaisu, kun et halua sitoa suurta pääomaa ja haluat välttää ennakoimattomia kustannuksia. Kopiokoneiden leasing on kustannustehokas tapa parantaa tuottavuutta ja säästää aikaa, rahaa sekä säästyä tarpeettomilta turhautumisilta työpaikalla. Käytä valintatyökaluamme ja anna asiantuntijatiimimme räätälöidä juuri sinulle sopiva tulostusratkaisu, jotta voit optimoida työnkulun, lisätä tehokkuutta ja vähentää kustannuksia toimistossasi.

KOPIOKONEEN LEASING