bizhub Evolution - joustava ympäristö älykkäisiin liiketoimintaprosesseihin

bizhub Evolution

bizhub Evolution

Yksinkertaista päivittäinen dokumenttienhallinta


Paperitöiden hallinta on yksi toimistotyöskentelyn ikävimmistä (vaikkakin välttämättömistä) puolista. Loputtomien oppaiden skannaaminen, tulostettujen tiedostojen kirjoittaminen uudelleen, manuaalinen kääntäminen ja tiedostojen muuntaminen on tylsää ja yksitoikkoista työtä, joka lisäksi vie paljon aikaa. Onneksi Konica Minoltan ratkaisu on sekä älykäs että helppokäyttöinen! 


Konica Minoltan älykkäät palvelut helpottavat työtekoasi enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Niillä asiakirjanhallinta sujuu ennennäkemättömän tehokkaasti siten, että voit keskittyä henkilöstösi kanssa kokonaiskuvaan. bizhub Evolution on tarvittava muutos, jonka avulla voit muuttaa arkisten tehtävien hallinnan täysin. Sinun ei tarvitse ottaa käyttöön monenlaisia edistyksellisiä (mutta mahdollisesti tarpeettomia) ratkaisuja: bizhub Evolution -ympäristön myötä maksat ainoastaan tarvitsemistasi toiminnoista esimerkiksi mobiililaitteiden hallinnasta asiakirjojen muuntamiseen ja IP-faksaukseen.


bizhub Evolution lisää tiimisi tuottavuutta ja paljon enemmänkin. Kun valitset älykkään yritysratkaisun, työntekijät eivät pelkästään säästä aikaa tehdessään tylsiä, yksinkertaisia ja yksitoikkoisia tehtäviä, jotka usein estävät tavoitteiden saavuttamista, vaan he voivat välttää kyseiset ongelmat kokonaan. Tämän ympäristön ansiosta asiakirjanhallintaa voidaan automatisoida merkittävästi, jotta henkilöstö voi keskittyä tärkeisiin liiketoimintatavoitteisiin, joista on aidosti hyötyä yrityksellesi. 


Älykkäät ja tehokkaat liiketoimintaprosessit

Älykkäät ja tehokkaat liiketoimintaprosessit

bizhub Evolution lisää työskentelyn fiksuutta, ei työmäärää. Se on yksinkertainen tapa parantaa ja nykyaikaistaa työnkulkuja, ja sen avulla voit yhdistää laitteesi pilvipalveluihin (esimerkiksi Dropbox, Microsoft OneDrive and ja Google Drive) vaivattomasti muutamassa sekunnissa. 


Pilviympäristöä voi käyttää tietokoneesta, kannettavasta, älypuhelimesta, tabletista tai mistä tahansa bizhub-laitteesta, joka on yhteydessä bizhub Evolution -ympäristöön. Sen avulla voit sijoittaa tiedostosi pilvitallennustilaan, ladata tiedostoja molempiin suuntiin ja muuntaa tiedostoja Word-, Excel- ja PDF-muotoon. Voit kopioida, faksata, tulostaa ja skannata asiakirjoja vaivattomasti ja lisätä niiden luettavuutta nopeasti ja helposti kääntämällä vieraskielisen tekstin äidinkielellesi tai muuntamalla tekstin puheeksi. Pienten markkinointitiimien ansiosta voit jopa aloittaa oman markkinoinnin automatisoinnin erillisen palvelun kautta. 


Mikä parasta, sinun ei tarvitse tehdä päätöstä heti eikä sitoutua epämiellyttävän pitkiin käyttöoikeussopimuksiin. bizhub Evolution -ympäristön kautta voit käyttää heti maksuttomia kokeilujaksoja, jotta ohjelmisto, johon lopulta päädyt, on juuri sopiva yrityksellesi sen kasvun kannalta: ei enempää eikä vähempää. Maksat vain haluamistasi ominaisuuksista, eikä sinun tarvitse sijoittaa kalliiseen infrastruktuuriin. Tutustu jo tänään bizhub Evolution -ympäristöön, jotta näet, miten monipuolisesti Konica Minolta voi mullistaa arkiset työrutiinisi.

bizhub evolution

bizhub Evolution is the new on-demand platform for smarter business processes by Konica Minolta.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Konica Minolta saa kommunikoida minulle sähköpostitse:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings