Konica Minolta MarketPlace

Explore the Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace
Konica Minolta marketplace logo

Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Hukkaako yrityksesi potentiaaliaan?


Olitpa pienen yrityksen omistaja tai kansainvälisen yrityksen toimitusjohtaja, tunnet varmasti työtehtäviä, jotka ovat ikäviä ja tylsiä, mutta välttämättömiä, jotta arkinen toimistotyö onnistuu tehokkaasti. Näiden työtehtävien laiminlyönti voi aiheuttaa tarpeettomia viiveitä, vähäisiä ja merkittäviä häiriöitä sekä heikentää motivaatiota. Tämä kaikki vaikuttaa yrityksen toimintaan ja työnkulkuihin. Siihen haaskaantuu henkilöstön aikaa ja yrityksen varoja.


Älyratkaisut tulevat nyt kuitenkin apuun. Konica Minolta Marketplace mullistaa toimiston pienten työtehtävien hoitamisen täysin. Älypuhelimella voi tehdä monenlaisia erityistehtäviä vain asentamalla muutaman mobiilisovelluksen, ja vastaavasti monitoimitulostimella on mahdollista tehdä paljon enemmän kuin voisi kuvitella. Se pystyy moneen muuhunkin työhön kuin pelkkään tulostukseen ja kopiointiin. Se tarjoaa henkilöstölle erittäin arvokasta tukea ja sillä voi automatisoida monenlaisia toimiston pieniä työtehtäviä. Konica Minolta Marketplacen avulla työntekijät voivat lopultakin hyödyntää koko potentiaalinsa ja keskittyä kokonaiskuvaan.

Sovelluskauppa on aina käden ulottuvilla, ja sen toiminnot mullistavat asiakirjankäsittelyn täysin. Saatavilla olevat ratkaisut ja sovellukset voivat ratkaista toimiston yleisiä ja harvinaisempiakin ongelmia.


Onko tiedostonsiirto hankalaa? Harkitse siinä tapauksessa sovellusta, jonka avulla monitoimilaite voi muodostaa yhteyden johonkin suosittuun pilviratkaisuun, kuten Dropboxiin, Google Driveen, OneDriveen tai Microsoft SharePointiin. Etkö ymmärrä, mistä muunkielisessä asiakirjassa on kyse? Voit kääntää sen omalle kielellesi muutamassa sekunnissa. Lisäksi Konica Minolta Marketplacen avulla voi suunnitella markkinointikampanjoita, muuttaa tekstin puheeksi, jakaa ilmoituksia kaikkiin yrityksen monitoimilaitteisiin ja muuntaa tiedostoja esimerkiksi PDF-, Word- ja Excel-muotoon.


Et tarvitse uutta kallista infrastruktuuria, pitkiä käyttöoikeussopimuksia tai aikaavievää henkilöstön koulutusta. Konica Minolta Marketplacen sovellukset ovat joustavia, kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä. Ne sujuvoittavat arkisia työtehtäviä, säästävät henkilöstön aikaa ja hyödyntävät huipputekniikan etuja kattavasti.

Konica Minolta MarketPlace - Accelerate your business

You want smart and helpful additional MFP functionalities to simplify your office life? But you don’t want to invest massive amounts of time and money in new highly sophisticated software solutions, which cause extensive maintenance and updates? In other words: You just want to pay for functionalities you really need. Konica Minolta MarketPlace is made to enhance your MFP with additional functionalities – smartly and instantly.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings