Älykkäät pilvipalvelut

Entä jos toimistolaitteet olisivat yhtä joustavia kuin puhelimesi?

Älykkäät pilvipalvelut


Verkkoteknologian nopea kehitys ja asiakkaiden yhä monimutkaisemmat vaatimukset ovat muuttaneet muutamassa vuodessa älypuhelimet ja tabletit erittäin joustaviksi ja intuitiivisiksi laitteiksi, joilla on uskomattomia tietojenkäsittelyvoimia.

Älykkäiden pilvipalveluiden avulla organisaatio voi nykyään helposti ladata sovelluksen, joka räätälöi älypuhelimen organisaation tarpeiden mukaan sekä hallita maksutietoja, muokata valokuvia ja käyttää pilvipalveluja tehokkaasti. Konica Minoltan avulla voit hyötyä uudesta sisällöstä ja joustavuudesta sekä henkilökohtaisessa elämässäsi että yritysmaailmassa.

Älykkäät pilvipalvelut

Älykkäät pilvipalvelut

Hyödynnä pilvitekniikan edut

Hyödynnä älykkäitä pilvipalveluita. Konica Minolta tarjoaa laitteilleen organisaatiollesi sopivat sovellukset, jotka vastaavat kaikkia tarpeita. Sinun tarvitsee vain ottaa sovellukset käyttöön Konica Minolta -laitteissa sijainnista riippumatta, jotta voit nauttia pilvitekniikan eduista, jotka eivät edellytä laajaa ylläpitoa tai lisäinfrastruktuuria. Erityiset älypilvisovellukset toimivat joko suoraan laitteessa tai pilvessä, mikä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Laitteet
hardware icon
WorkPlace Hub

WorkPlace Hub -sovelluksen avulla yrityksesi voi kasvaa ja saada kilpailuetua! Se antaa sinulle vapauden ja joustavuuden lisätä juuri ne toiminnot, joita yrityksesi tarvitsee, ja työskennellä helposti ja turvallisesti. Voit säätää tekniikan työnkulun mukaan, kun valitset sovelluksia WorkPlace Hubiin tarpeidesi mukaan. Konica Minoltan Smart Cloud -palveluilla voit hoitaa myös lisenssi- ja asennusasiat.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta MarketPlace

KONICA Minolta Marketplace on helppo tapa selata, ostaa ja ladata erityisesti monitoimilaitejärjestelmään suunniteltuja sovelluksia. Mobiililaitteiden tapaan, mutta erityisesti asiakkaidemme liiketoimintatarpeita varten, voit käyttää saatavilla olevia sovelluksia suoraan monitoimilaitteen ohjauspaneelista. Voit tarkastella yrityksen ilmoituksia, käyttää lomakkeiden/mallien kirjastoa, skannata Microsoft SharePointiin ja ladata sieltä sekä ylläpitää samalla optimaalista työnkulkua, johon voit luottaa Konica Minoltan kanssa.

Palvelut
service icon
Asennus, määrityspalvelu ja käyttäjäkoulutus

Jos uskot yrityksesi hyötyvän Konica Minoltan älykkäistä pilvipalveluista, erityinen tiimimme opastaa sinua AD:n, LDAP:n tai palvelinyhteyden määrittämisessä sekä sovellusten asentamisessa. Saat ammattimaista käyttäjäkoulutusta sovellusten ja palvelujen jakelusta ja ylläpidosta. Tarjoamamme tuki on selkeää ja helposti ymmärrettävä - ennen pitkää ihmettelet, miten olet työskennellyt ilman sovelluksia ja älypilvipalveluja!

Täydellisesti räätälöity toiminnallisuus yrityksellesi

Smart Cloud -palvelut eivät ole ”yhden koon” ratkaisu. Yksittäiset toiminnot on räätälöitävä organisaatiosi erityisvaatimusten mukaan, mikä voi parantaa tuottavuutta merkittävästi. Konica Minolta Smart Cloud tarjoaa älykkäässä, nopeassa ja joustavassa sovelluksessa kaiken, mitä nykyaikainen, nopeasti kehittyvä yritys tarvitsee. 


IaaS (Infrastructure as a Service) -pilvipalvelimien avulla organisaatiosi pääsee hyödyntämään edistyneitä palvelintekniikoita ostamatta laitteita ja ohjelmistoja. Aina kun organisaatiosi tarvitsee uuden pilvipalvelimen, voimme ottaa nopeasti käyttöön sellaisen, joka on mukautettu asiakkaan tarpeiden mukaan. 


Joustava IaaS-palvelumalli mahdollistaa mukautetut palvelinkokoonpanot, vakiopohjaisen pilvivarmuuskopiointipalvelun, jossa on 14 päivän palautus, valinnaiset suorat verkkoyhteydet, vaihtelevat käyttöoikeusmallit sekä hallinta- ja käyttöönottopalvelut, jotka kokoavat kaiken yhteen. Edistyneeseen ohjelmistoon ei tarvitse investoida – kaikki sovelluksemme ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä, mikä parantaa laitteen ominaisuuksia juuri haluamallasi tavalla. 


Voit parantaa tuottavuutta merkittävästi mukauttamalla sen yrityksesi omaan työnkulkuun. Pysyt aina ajan tasalla suosituista pilvipalveluista, kuten OneDrive for Business, SharePoint Online, Google Drive, Dropbox ja monet muut. Kaikkien esineiden internet -esiintymien keskitetty hallinta säästää aikaa ja vaivaa, joka tarvittaisi muuten jokaisen laitteen manuaaliseen määrittämiseen ja töiden yhdistämiseen yhteen paikkaan sijainnista riippumatta.

   

   

Kosketustoiminnon kuvake

Mahdollistaa kaikkien laitteidesi keskitetyn hallinnan

Mobiilitoiminnon kuvake

Yhdistetty suosittuihin pilvitekniikoihin

Laatutoiminnon kuvake

Tarjoaa lisätoimintoja

Mukautustoiminnon kuvake

Räätälöity juuri sinun tarpeidesi mukaan

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Päivittyy automaattisesti maksutta

Teknologiatoiminnon kuvake

Turvallinen ja joustava