AINA ASKELEEN EDELLÄ CYBERHYÖKKÄYSTÄ

RETHINK CYBER SECURITY


Usein aliarvioitu, mutta silti merkittävä tietoturvariski on dokumenttien ja tietojen käsittely monitoimilaitteen (MFP) kautta. Lähes jokainen tulostuslaitteiden valmistaja tarjoaa monenlaisia suojausominaisuuksia monitoimilaitteilleen. Useimmat markkinoilla toimivat kilpailijat käyttävät whitelistingiä monitoimilaitteiden korkeimpana suojaustasona. Whitelisting-toiminnallisuus viittaa usein kumppanuuteen virustentorjuntatoimittajan kanssa, mutta sitä ei kuitenkaan yleensä toteuteta laitteessa teknisesti.

Bitdefender® Antivirus i-Option

Kehittyneiden haittaohjelmien tavoitteena on päästä sisään yrityksen verkkoon ja aiheuttaa mahdollisimman paljon vahinkoa. On tärkeää olla tietoinen siitä, että nykyään yksikään yritys ei ole immuuni näille turvallisuusriskeille. Yhteistyössä Konica Minoltan kanssa hyödynnät alan johtavaa tietoturvaa - Bitdefenderin® tarjoama Konica Minoltan virustorjunta.

Tämän päivän työpaikat ja työtavat ovat muuttuneet ja uusia turvallisuusuhkia ilmaantuu lähes päivittäin. Siksi turvallisuus on edelleen kuuma ja suuri huolenaihe. Vaikka GDPR: n suuntaviivat henkilötietojen suojaamiseksi ovat olleet jo varsin vaativia, haittaohjelmat ja tietohyökkäykset merkitsevät uusia haasteita, riskejä ja uhkia, yrityksen jokapäiväiselle toiminnalle. Esimerkiksi pahamaineinen WantCry -infektioaalto tai DarkHotel vakoojana hotellihuoneessa ovat erittäin huolestuttavia kaikille.
 
Tilastot* uhkista toimistoympäristössä ovat varmasti hälyttäviä: hakkerihyökkäys tapahtuu keskimäärin 39 sekunnin välein. Joka päivä havaitaan 230 000 uutta haittaohjelmaa, ja tämän hämmästyttävän määrän odotetaan kasvavan entisestään. Esimerkiksi saksalainen teleyritys rekisteröi jopa 46 miljoonaa tietohyökkäystä päivässä. Maailmanlaajuisesti kolme neljäsosaa kaikista yrityksistä on selvästi kokenut tällaisten hakkerihyökkäysten seuraukset: tärkeät yritystiedot ja sovellukset katosivat, eikä tietokonekeskuksiin ei ollut pääsyä useaan päivään.
 
Kysymys ei ole enää siitä, onko yrityksesi hyökkäyksen kohteena - kysymys on pikemminkin siitä, milloin tämä tapahtuu ja kuinka hyvin olet valmistautunut tähän haasteeseen.
.


*Lähde: The Quocirca Global Print Security Landscape, 2019 Report & Disaster Preparedness Council, FEMA & cybintsolutions.com, Deutsche Telekom AG 2019

MIKÄ TEKEE BITDEFENDER® -VIRUSSKANNAUKSESTA AINUTLAATUISEN bizhub-LAITTEILLE?

  • Monipuolinen huoleton tilaus: kerran maksettu, aina käyttökelpoinen ja turvallinen (koko monitoimilaitteen käyttöiän ajan)
  • Uusin, erittäin kehittynyt tekniikka suojaa laitteitasi ja päivittäistä liiketoimintaa
  • Koko monitoimilaitteen kattava skannaus: Dokumenttien ja tiedostojen täysi läpivalaisu (ei vain pinnallinen)
  • Skannaa reaaliajassa ja tarpeen mukaan (haluamallasi tavalla)
  • Virustarkistusasennuksen automaattiset päivitykset takaavat jatkuvan suojan myös uusimpia uusia viruksia vastaan
  • Näyttää virustarkistukset, joten näet kaiken yhdellä silmäyksellä

Miksi Bitdefender® on paras ratkaisu juuri sinulle?


Yhteistyössä Bitdefenderin® kanssa virustentorjuntaratkaisumme on ainutlaatuinen markkinoilla ja tarjoaa kattavan suojan monitoimilaitteillesi seuraavien asioiden ansiosta:

 

TARKKUUS

Sallittujen luettelo toimii määrittämällä, mitä sovelluksia voidaan käyttää laitteessa. Haitalliset asiakirjat hyödyntävät kuitenkin usein haavoittuvuuksia sallittujen luettelossa. Sallittujen luettelo ei auta suojautumaan haavoittuvuuksilta; asiakirjoja on skannattava hyväksikäytön varalta tämän estämiseksi. Samaan aikaan monet haittaohjelmat hyödyntävät niin sanottua "Living off the land" -tekniikkaa, ja haittaohjelmat suorittavat haitallisen toimintansa käyttämällä vain niitä työkaluja, jotka on jo asennettu tulostimeen, eli jotka ovat whitelistattu. Bitdefender® toteuttaa whitelistingin eri tavalla: Yksikään tiedosto ei ole sallittujen luettelossa vain siksi, että sillä on digitaalinen allekirjoitus. Sen sijaan jokainen prosessi ja jokainen asiakirja tarkistetaan haitalliseksi, mikä tarjoaa paljon paremman suojan.
 


YKSINKERTAISUUS

Kun Bitdefender®: n reaaliaikainen skannaustoiminto on otettu käyttöön, muita asetuksia ei tarvita. Sovelluksesta, tiedostomuodosta tai käyttäjästä riippumatta kaikki saapuvat ja lähtevät tiedot skannataan ilman lisäasetuksia tai operaattorin lisätoimia.
 


TEKNISET LISÄOMAIUNAISUUDET

Lisäasetuksia voidaan määrittää ylimääräisen suojaustason luomiseksi. Säännöllinen skannaus on mahdollista, ja järjestelmänvalvoja voi asettaa tietyn ajan skannata kaikki laitteeseen tallennetut tiedot, kun taas whitelisting ei tarjoa tällaisia ​​toimintoja.
 


AINA AJAN TASALLA

Bitdefender® voidaan päivittää useita kertoja päivässä sisältämään uusimmat digitaalisessa toimistoympäristössä havaitut uhat ja reagoida heti, kun uusia haavoittuvuuksia havaitaan. Vertailun vuoksi whitelisting on täysin staattinen lähestymistapa. Jos esimerkiksi tulostinohjelmistossa havaitaan uusi haavoittuvuus, käyttäjien on odotettava, kunnes tulostimen valmistaja on korjannut tämän, mikä voi kestää kuukausia.

 

Jätä yhteystietosi, jotta voimme kertoa lisää tästä ratkaisusta!