Käyttäjien ja kulujen hallinta

Automaattinen käyttöanalyysi ja edistynyt kustannusten seuranta

Tutustu nykyaikaiseen tulostusympäristöön, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi


Pienet yritykset, keskisuuret yritykset ja kansainväliset yritykset poikkeavat toisistaan monilla eri tavoilla.

Jokaisella on omat hallintatyylinsä, tarpeensa, asiakaskuntansa ja tavoitteensa. Konica Minoltalta saat vaatimuksiasi vastaavan käyttäjien & kustannusten hallintaratkaisun riippumatta siitä, mitä organisaatiota edustat. Tämä skaalautuva ohjelmisto täyttää todelliset tarpeesi, vaikka yrityksessäsi tapahtuisikin muutoksia.

Ratkaisut

Ratkaisut

Käyttäjien kulut ja hallinta

Keskitetty yrityskäyttäjä & kulujen hallinta vähentää merkittävästi tulostuspalveluihin liittyviä kuluja - usein jopa 30 %. Valvontaratkaisun avulla voit nauttia kustannustehokkaasta ja nykyaikaisesta tulostusympäristöstä. Merkittäviä investointeja tulostusinfrastruktuuriin ei tarvita: ohjelmisto tukee Konica Minoltan monitoimilaitteita ja pieniä toimistotulostimia. Kaikkien laitteiden hallinta on helppoa ja tehokasta - olipa kyseessä pienyritys, jossa on kourallinen monitoimilaitteita, tai kansainvälinen suuryritys, jolla on toimistoja eri puolilla maailmaa.

Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
YSoft SafeQ -tulostuksenhallinta

YSoft SafeQ on yrityksen tulostuksenhallintaratkaisu, jonka avulla voit hallita kaikkia tulostuskäytäntöjä ja -tietoja ja tehdä faktoihin perustuvia päätöksiä organisaation tulostusympäristöstä ja -infrastruktuurista. Tämän työkalun avulla voit vähentää tulostus-, kopiointi- ja skannauskustannuksia. YSoft SafeQ tallentaa kaikki monitoimitulostimen toiminnot paikasta riippumatta - saat mielenrauhaa sekä lisää turvallisuutta ja tuottavuutta.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Ota käyttöön YSoft-yritystulostuksen hallinta ja siirry askel eteenpäin. Tarjoaa nykyaikaisen tulostusympäristön, joka on joustava, kustannustehokas ja turvallinen. Tämä käyttäjien ja kulujen hallintatyökalu mullistaa tulostusinfrastruktuurin hallinnan. Hallitse budjettia ja seuraa samalla skannaus-, tulostus- ja kopiointikuluja käyttäjää, laitetta tai toimistoa kohti. Tunnista ongelmalliset tulostuskäyttäytymiset ja muuta käytäntöä sen mukaan. Keskitetty tulostusympäristö, jossa on palvelinsovellus, liitetään kaikkiin yrityksen hakemiston verkkolaitteisiin. Sen avulla voit määrittää hallintakäytäntöjä tai ottaa käyttöön tehokkaampia työnkulkuja. 


Tämän valvontaratkaisun avulla voit pysytellä ajan tasalla, vaikka organisaatioissasi olisi useita projekteja monille asiakkaille. Voit määrittää jokaiselle laskutuskoodin ja kohdistaa kustannukset vastaaviin projekteihin. Näin voit veloittaa asiakkaaltasi täsmälliset tulostuskustannukset eikä niitä tarvitse salailla. Analysoi selkeitä kaavioita ja hallintaraportteja, jotta saat nopeita ja kattavia yleisnäkymiä. Voit myös luoda omia mukautettuja raportteja selkeyden ja tehokkuuden parantamiseksi. 


YSoft SafeQ on tehokas, joustava ja kattava työkalu käyttäjien & kulujen hallintaan. Se tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot työnkulun virtaviivaistamiseen, rahan säästämiseen ja kustannusten avoimeen raportointiin.

   

   

Teknologiatoiminnon kuvake

Edistynyt kustannuslaskenta

Productivity feature icon

Automaattinen käyttöanalyysi

Kosketustoiminnon kuvake

Keskitetty hallinta

Viimeistelytoiminnon kuvake

Nopeat ja selkeät kustannuskatsaukset

Mukautustoiminnon kuvake

Parempi tietoturva