Mobiilitulostus

Nykyaikaiseen työpaikkaan sopeutettu tulostustekniikka

Mobiilitulostus


Viime vuosina nykyaikainen työ on muuttunut kiinteästä kokemuksesta paljon liikkuvammaksi. Työntekijät voivat nyt työskennellä matkustaessaan, pitää kokouksen toimiston ulkopuolella esimerkiksi asiakkaan pääkonttorissa tai tehdä töitä kotoa käsin. Tämä muutos parantaa merkittävästi työnkulun tehokkuutta ja joustavuutta. Matkapuhelimet täyttävät nykyaikaisten työntekijöiden vaatimukset täydellisesti: ne ovat aina käden ulottuvilla, helppokäyttöisiä ja tukevat nopeaa ja tehokasta viestintää.

Konica Minoltan mobiilitulostus on suunniteltu nykyajan työntekijöiden tarpeisiin. Se on turvallinen ja nopea ratkaisu, joka ei vaadi erillistä infrastruktuuria. Tarvitset vain matkapuhelimen tai jonkin muun mobiililaitteen ja Konica Minoltan monitoimilaitteen. Etätulostus voidaan aloittaa helposti muutamalla toimella, vaikka et olisikaan toimistossa. Järjestelmän avulla voit säilyttää vapautesi, pysyä joustavana, toimia välittömästi myös toimiston ulkopuolella ja havaita virheet dokumentaatiossa muutamassa sekunnissa.

Mobiilitulostus

Mobiilitulostus

Konica Minoltan mobiilitulostus on suunniteltu nykyajan työntekijöiden tarpeisiin

EveryonePrint on johtava mobiilitulostusratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa nopeasti ja helposti kannettavista tietokoneista, mobiili- ja muista laitteista hallitun tulostimen kautta. EveryonePrintin avulla yritys- ja vieraskäyttäjät voivat yhdistää minkä tahansa olemassa olevan tulostuslaitteiston yhteen yksinkertaiseen ratkaisuun ilman, että käyttäjän tarvitsee vaihtaa olemassa olevaa laitteistoa ja infrastruktuuria.


Konica Minolta Mobile Print

Tämä ilmainen mobiilitulostussovellus on tarkoitettu kaikille suurimmille mobiilialustoille, kuten iOS, Android ja Windows 10, ja se yhdistää mobiililaitteet Konica Minoltan bizhub-tulostusjärjestelmiin. Sovelluksen päätoiminnot ovat tulostaminen mobiililaitteesta ja skannaus käsilaitteeseen, mikä takaa, että yrityskäyttäjät voivat käyttää tärkeitä asiakirjojaan milloin tahansa.

Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Uusien toimintojen lisääminen yritykseesi ei tarkoita, että sinun tarvitsisi investoida kalliisiin laitteisiin, koska mobiilitulostus ei vaadi kallista lisäinfrastruktuuria. Se on sekä edullinen että tehokas ratkaisu yrityksellesi. Konica Minoltan monitoimilaitteilla voit tulostaa mitä tahansa olitpa missä tahansa. Voit hakea samassa verkossa olevaa laitetta automaattisesti ja muodostaa siihen yhteyden. Jos haluat etätulostaa, valitse vain tietty tulostin, johon sinulla on mobiiliyhteys. Sinun ei tarvitse asentaa ylimääräisiä tulostinohjaimia, jotta voit käyttää tulostuspalveluja, kuten AirPrint, Mopria Print Service tai Google Cloud Print. 


Mobiilitulostus on nopeaa ja kätevää, mutta ennen kaikkea se on myös turvallista. Sen avulla voit varmistaa, että valtuuttamattomat henkilöt eivät pääse käsiksi yksityisiin tietoihin, määrittämällä yksilöllisen tunnuksen ja salasanan kaikille työntekijöille, joilla on oikeus käyttää monitoimilaitetta. Voit valvoa käyttöoikeuksia rajoittamalla niitä henkilöitä, jotka eivät saa kopioida luottamuksellisia tietoja, sekä sallia vieraiden käyttää tulostimia tiloissasi. Tutustu mobiilitulostuksen lukuisiin mahdollisuuksiin jo tänään!

   

   

Mobiilitoiminnon kuvake

Todennus Bluetooth-yhteydellä

Kosketustoiminnon kuvake

Todennus käyttäjänimellä ja salasanalla tai NFC-todennuksella

Teknologiatoiminnon kuvake

Pilvitulostus

Tulostustoiminnon kuvake

Suora Internet-tulostus

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Helppokäyttöinen

Viimeistelytoiminnon kuvake

Tuetut yleiset muodot

Skannaustoiminnon kuvake

Tulostaminen ja skannaaminen mobiililaitteesta

Enjoy a flexible mobile workstyle

Download the brochure