Keskitetty tulostuksenhallinta

Tulosta missä tahansa toimistossa, maassa ja maanosassa

Tulostus useasta paikasta


Jokaisella organisaatiolla on omat ongelmansa. Oli kyse sitten kansainvälisestä konsernista tai keskikokoisesta yrityksestä, sillä on luultavasti vaikeuksia lisätä työntekijöiden tuottavuutta. Jatkuvasti korkea taso voi olla haastava tehtävä, joka edellyttää kokonaisvaltaista ajattelua - ja kokonaisvaltaista ratkaisua, joka on suunniteltu kattamaan kaikki organisaation toimipisteet ja laitteet. Konica Minoltalla on täydellinen ratkaisu yrityksellesi.

Tulostus useasta paikasta on juuri sitä miltä se kuulostaa: mahdollisuus tulostaa ja kopioida asiakirjoja paikasta riippumatta. Tämä voidaan saavuttaa yhdistämällä kaikki tulostuslaitteet. Näin voit varmistaa, että yrityksesi on tehokas ja joustava ja että se pysyy kilpailukykyisenä vastaten vaativimpienkin asiakkaiden odotuksia.

Järjestelmän avulla voit hallita koko tulostusympäristöä keskitetysti, joten esimerkiksi kiireellisen tapaamisen yhteydessä tarvittavat tiedostot voidaan lähettää yhdestä paikasta toiseen muutamassa sekunnissa. Tulostustyöt voidaan lähettää maasta toiseen nopeasti, mikä vähentää tarpeettomien sähköpostien kirjoittamiseen kuluvaa aikaa merkittävästi. Tehosta yhteistyötä ja nopeuta viestintää tulostuksella useasta paikasta.

Ratkaisu

Ratkaisu

Tulostus useasta paikasta

YSoft SafeQ Print Management Suite on skaalautuva ja joustava moduulisarja, jolla saat tehokkaan tulostusympäristön. Ohjelmistopaketin avulla voit valita laajasta valikoimasta komponentteja ja luoda täydellisesti yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun. Ysoft SafeQ -moduuleja voi käyttää tulostustöiden lähettämiseen ja julkaisemiseen maailmanlaajuisesti, kaavioita ja taulukoita sisältävien tulostusraporttien luomiseen, tulostusympäristön suojaamiseen entistä paremmin, skannauskohteiden määrittämiseen, luottamuksellisten asiakirjojen luvattoman käytön rajoittamiseen ja rahan säästämiseen erillisten tulostussääntöjen avulla.

Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
SafeQ Print Management Suite -ohjelmisto

SafeQ-ohjelmisto sisältää laajan valikoiman modulaarisia palveluita, joihin on saatavilla joustavat käyttöoikeusvaihtoehdot. Voit valita vapaasti vain itsellesi hyödylliset moduulit ja vähentää näin merkittävästi käyttöönottokustannuksia, kun et maksa toiminnoista, joita et käytä. Ysoft SafeQ Print Management Suite on keskitetty tulostusohjelmisto sekä pienille yrityksille että kansainvälisille suuryrityksille. Se sopii kuin hansikas käteen.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Hallitse tulostusympäristöäsi täydellisesti

Tulostus useasta paikasta on tehokas toiminto kaikille yrityksille, jotka haluavat lisätä joustavuutta ja nopeuttaa henkilöstön viestintää. Manuaalinen tiedostonsiirto tai aikaa vievä sähköpostiviestintä ei ole tarpeen. Konica Minoltan tulostuspalvelimen avulla voit lähettää asiakirjan yhteen sijaintiin ja samalla vastaanottaa kopion toiseen. Sen avulla voit hyödyntää keskitettyä hallintaa, joten rajat eivät enää estä sinua saavuttamasta tavoitettasi. 


Tehosta työnkulkua ja käytä mobiilitulostusta, jotta työt voidaan lähettää muualtakin kuin toimistosta. Ratkaise kiireelliset ongelmat kotona, kuntosalilla, kahvilassa tai missä tahansa ja toimita tarvittavat tiedostot mihin tahansa yhdistettyyn tulostimeen muutamassa sekunnissa. 


Tulostus useasta paikasta ei kuitenkaan ole vain nopea keino parantaa tuottavuutta. Se on myös erittäin turvallista. Sen avulla voit varmistaa, että valtuuttamattomat henkilöt eivät käytä tai kopioi yrityksen luottamuksellisia tiedostoja. Voit määrittää PIN-koodin, käyttäjätunnuksen, salasanan tai tunnisteen jokaiselle henkilökunnan jäsenelle, jolla on oikeus käyttää tulostusinfrastruktuuria. Voit hallita käytetyn paperin määrää ja analysoida työntekijöiden tulostuskäytäntöjä avoimissa kaavioissa ja taulukoissa raportoiduilla pitkän aikavälin tiedoilla. 

   

   

Teknologiatoiminnon kuvake

Keskitetty hallinta

Nopeustoiminnon kuvake

Nopea ja tehokas tulostuspalvelin 

Mukautustoiminnon kuvake

Parempi tietoturva

Tulostustoiminnon kuvake

Mobiilitulostus

Mobiilitoiminnon kuvake

Tulostus useasta paikasta

Kosketustoiminnon kuvake

Verkkotilaus