Optimised Print Services - hallitut tulostuspalvelut

Keskity liiketoimintaasi ja anna meidän hoitaa yrityksesi tulostusinfrastruktuuri

Tutustu optimoitujen tulostuspalveluiden tarjoamiin mahdollisuuksiin


Yrityksesi tulostusinfrastruktuurin on vastattava yrityksen erityistarpeita ja sen on tuettava prosesseja ja työnkulkuja saumattomasti. Tärkeintä on kuitenkin, että se toimii luotettavasti!

Nykyään monissa tulostusympäristöissä erilaisia tulostus-, kuvankäsittely- ja faksilaitteita ei ole asennettu tai niitä ei hallita niin, että ne pysyvät mukana nykypäivän nopeatempoisessa yritysmaailmassa. Nämä hajanaiset rakenteet ovat organisaation tehokkuuden esteenä.

 

Jos työntekijät joutuvat usein käyttämään liikaa aikaa järjestelmänhallintaan tai laitteisto-ongelmien ratkaisemiseen, he eivät voi keskittyä päätehtäväänsä ja sekä aikaa että rahaa kuluu hukkaan. Optimoidut tulostuspalvelut auttavat yritystäsi tehostamaan kaikkia tulostus- ja skannausprosesseja.

 

Luomme vaatimustesi mukaan yksilöllisen ratkaisun, joka takaa parhaan mahdollisen tietoturvan, on taloudellisesti kannattava ja ympäristöystävällinen. Varmistamalla kustannusten alenemisen ja prosessien sujuvuuden kehitämme aiempiin tietoihin ja tuleviin tavoitteisiisi perustuvia kehitysstrategioita. Tulostuksenhallinta on tärkeä osa optimoituja tulostuspalveluita. Se huolehtii koko tulostus- ja skannausinfrastruktuurista, mukaan lukien rutiinitehtävät, kuten tarvikkeiden automaattinen toimitus. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan optimointia, mikä vapauttaa sinut ja työntekijäsi keskittymään täysin ydintehtäviinne!

Optimoidut tulostuspalvelut

Optimoidut tulostuspalvelut

Optimoidut tulostuspalvelut

Konica Minoltan optimoidut tulostuspalvelut (OPS) yhdistävät konsultoinnin, laitteiston, ohjelmiston käyttöönoton ja työnkulun hallinnan ja vähentävät näin asiakirjoihin kuluvia kustannuksia. Hallintapalvelumme kattavat tulostusinfrastruktuurisi ja ehkäisevän sekä ennakoivan kunnossapidon strategiamme varmistaa, että käyttämäsi laitteet toimivat luotettavasti ja että käyttökatkot ovat mahdollisimman lyhyitä. Tämä kaikki lisää tuottavuutta ja tehokkuutta vähällä vaivalla, joten sinä ja tiimisi voitte keskittyä työhönne hallinnollisten kysymysten sijaan.

Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Konica Minoltan optimoidun tulostuksen palvelut koostuvat seuraavista osista

   

   

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Optimoitujen tulostuspalveluiden konsultointi

Konsultointipalvelut, joilla analysoidaan ja arvioidaan asiakkaan nykyinen tila tai työskentelytapa ja pyritään laatimaan tarpeita vastaava ratkaisu.

Mukautustoiminnon kuvake

Optimoitujen tulostuspalveluiden käyttöönotto
Käyttöönotto, integrointi, muutoksenhallinta, projektinhallinta ja koulutus omien vaatimustesi mukaan

Productivity feature icon

Optimoitujen tulostuspalveluiden hallinta
Skaalautuva automatisoitujen palveluiden valikoima, joiden avulla voit käyttää ja hallita koko tulostuslaitteistoa

Get our brochure

Get tailored solutions and simplify your daily work

Download now