Pilvipohjainen tulostusinfrastruktuuri

Konica Minolta Cloud Print


Organisaatiot ottavat kiihtyvällä tahdilla käyttöön pilvipohjaisia IT-palveluita. Yhä useampi yritys noudattaakin 'pilvi ensin' -strategiaa, jossa paikallisia IT-ratkaisuja pyritään välttämään, mikäli mahdollista. Organisaatioille, jotka ovat jo siirtäneet IT-infrastruktuurin ja liiketoimintasovellukset pilveen, seuraava luonnollinen askel on siirtää myös tulostuksen osalta SaaS-malliin. 


Haluatko vähentää tulostuksenhallinnasta yrityksellesi aiheutuvaa IT-taakkaa?  


Konica Minolta Cloud Print -palvelun avulla voit siirtää tulostuksen pilveen ja vähentää tätä kautta IT:n työkuormaa ja kustannuksia! Konica Minoltan Cloud Print tekee tulostusinfrastruktuuristasi virtaviivaistamisen, tulostuspalvelinten poistamisen ja pilvitekniikoiden yhdistämisen äärimmäisen vaivattomaksi. Jopa niin helpoksi, että pääset aloittamaan käytön alle kymmenessä minuutissa.  
 
Konica Minolta Cloud Print on suunniteltu kaikentyyppisille yrityksille koosta riippumatta. Hyödynnä pilvitekniikan innovaatiot ja joustavuus myös tulostamisessa. Tämä tulostusalusta on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat vähentää IT-taakkaa ja siirtyä tulostusinfrastruktuurin hallinnassa SaaS-malliin.  
 

Pilveen rakennettu ratkaisu 


Konica Minolta Cloud Print vähentää IT osaston taakkaa, poistaen riippuvuuden tulostuspalvelimista, mahdollistaen keskitetyn hallinnan ja tarjoten vahvan tietoturvan päätelaitteiden välille. 

Tämän skaalautuvan hybridipilvialustan avulla voit sujuvasti siirtää nykyisen, paikallisesti toteutetun tulostusympäristön pilvipohjaiseen palveluun, jolloin koko tulostusinfrastruktuuri voidaan ottaa käyttöön ja hallita yhden verkkopohjaisen käyttöliittymän avulla.  

 

Miksi sinun pitäisi siirtää tulostusinfrastruktuuri pilveen?  


eipalvelimia.png  Ei tarvetta paikalliselle tulostuspalvelininfrastruktuurille 
skaalautuva.png  SaaS-palvelu skaalautuu tarpeidesi mukaan 
turvallinen.png  Aina ajantasainen ja tietoturvallinen
joustavuus.png  IT-osaston pienempi taakka luo joustavuutta 

 

Tämä lyhyt video kertoo miten...

Siirrät tulostusinfrastruktuurisi pilveen, hankkiudut eroon lukemattomista tulostinajureista ja tulostuspalvelimista, saat parempaa tukea liikkuvaan työskentelyyn, parannat käyttökokemusta ja optimoit IT-resurssit.

Yhdellä ratkaisulla tulostusinfrastruktuuri hallintaan 


Konica Minolta Cloud Print tulostusinfrastruktuuriratkaisu, jonka avulla kaikenkokoiset organisaatiot pystyvät hyötymään pilvitekniikan ketteryydestä ja innovaatioista. Konica Minolta Cloud Printin keskeisiä ominaisuuksia ovat: 

Eroon tulostuspalvelimista - Vähentää tulostusympäristöön liittyviä kustannuksia ja monimutkaisuutta. Konica Minolta Cloud Print poistaa tarpeen erillisille tulostuspalvelimille ja niiden hankinnalle ja ylläpidolle. Tarvitset vain tulostavat laitteet. 

Käytä kaikilla laitteilla - Tunnistautumisen jälkeen voit käyttää tulostus-, kopiointi- ja skannaustoimintoja millä tahansa järjestelmään liitetyllä monitoimilaitteella. 

Yksi tulostinajuri – Konica Minolta Cloud Print tarjoaa yhden tulostinajurin, mikä antaa kaikille mahdollisuuden tulostaa mille tahansa laitteelle, parantaa työntekijöiden tuottavuutta, sekä vähentää ylläpidon ja tuen tarvetta. 

Helpompaa hallintaa - Konica Minolta Cloud Print tukee koko tulostusinfrastruktuurin käyttöönottoa ja hallintaa yhden verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta.  

Turvallinen ratkaisu – Konica Minolta Cloud Print tarjoaa kattavasti ominaisuuksia tietojesi suojaamiseen. Konica Minolta Cloud Print on aina käytettävissä, ajan tasalla ja suojattu. Järjestelmän käsittelemät tiedot salataan täysin niin säilytyksen kuin tiedonsiirron aikana. Se on myös liitettävissä yleisimpiin käyttäjänhallintasovelluksiin. 

 

On aika siirtää tulostusinfrastruktuuri pilveen

Konica Minolta Cloud Print on pilvipohjainen tulostusinfrastruktuuriratkaisu, joka soveltuu kaikenkokoisille organisaatioille. Sen avulla organisaatiot pääsevät hyödyntämään pilviratkaisujen ketteryyttä, skaalautuvuutta sekä tuoreimpia innovaatioita myös tulostusympäristön hallinnassa. 

Lataa esite

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää ratkaisusta? Ota yhteyttä!

Konica Minolta saa kommunikoida minulle sähköpostitse:*
Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings