Toimistoratkaisut


Ratkaisut toimiston hallinnoituihin tulostus- ja skannausympäristöihin sekä työnkulkujen automatisointiin.

Tutustu palkittuihin laitteisiimme

Organisaatiot vaativat toimistotulostuslaitteiltaan tasaista laatua, luotettavuutta ja korkeinta käytettävyyttä - ja juuri näillä alueilla Konica Minoltan A3 bizhub i-sarja palkittiin Keypoint Intelligence -laboratoriotesteissä.

Tutustu toimiston monitoimilaitteisiimme
Halusimme uudistaa monitoimilaitteiden roolia toimistoissa, ja kehitimme seuraavan sukupolven ratkaisun, joka toimii verkottuneen ympäristösi keskiössä. Se muuttaa työskentelytavan yhdistämällä ihmiset, työympäristöt ja laitteet turvallisesti ja helposti.

Työympäristöt ovat murroksessa. Etätyö lisääntyy ja toimistoista tulee kommunikaatiokeskuksia, joissa tehdään enemmän projektimuotoista työskentelyä. Monitoimilaitteiden avulla dokumenteista tulee digitaalisia ja yleisesti tiedon määrä kasvaa, mikä tekee keskitetystä tiedonhallinnasta ja tiedon saatavuudesta elintärkeää. Samalla tietoturvan merkitys kasvaa entisestään, kun liiketoimintaan liittyvä tieto on keskeisintä ja hakkerointi lisääntyy. Konica Minoltan monitoimilaitteisiin tarjotaan tietoturvaratkaisujen käyttöönottoa palveluna ja uudessa i-sarjassa on mahdollisuus ottaa käyttöön virustorjunta, jolloin yrityksille voidaan tarjota toimialan parhain tietoturva.

Muunna työympäristösi digitaalisesti yhdistetyksi työtilaksi Konica Minoltan Digital Office -ratkaisuilla.

Tervetuloa tulevaisuuden toimistoon

Miltä näyttää tulevaisuuden toimisto? Mitä tarkoittaa älykäs toimisto ja miten monitoimilaite liittyy siihen? Katso video!

Ratkaisut

Muunna työympäristösi digitaalisesti yhdistetyksi työtilaksi Konica Minoltan Digital Office -ratkaisuilla. Olemme määrittäneet seitsemän keskeistä aluetta, jotka kaikki muodostavat tapamme toimia tänään ja huomenna: yhdistettävyys, helppokäyttöisyys, tietoturva, tiedostojen jakaminen ja yhteistyö, dokumenttien tallennus ja hallinta, paneelin räätälöinti sekä pilvi- ja mobiilitulostus.

Kuulostaako monimutkaiselta? Sitä se ei suinkaan ole Konica Minoltan älykkäillä toimistoratkaisuilla.

 

 

Keskity oman ydinliiketoimintasi tavoitteisiin ja vapaudu turhista rutiineista!

Konica Minolta on hallintapalvelujen asiantuntija, jonka avulla voitte keventää pääasialliseen toimintaanne kuulumattoman ja usein monimutkaisen teknologian hallinnasta aiheutuvaa työtaakkaa. Näin henkilöstönne työaika vapautuu päivittäisten tehtäviensä hoitamiseen ja strategiseen päätöksentekoon.

Tutustu asiakasreferensseihimme!

Konica Minolta PrimeCare

Jos Konica Minolta -laitteessasi ilmenee ongelmia, tavoitteenamme on ratkaista ne mahdollisimman pian. Konica Minolta PrimeCare on palvelukonsepti, jonka pohjalta asiakkaamme voivat luottaa ammattitaitoisesti koulutettujen teknikoidemme tarjoamaan nopeaan ja tehokkaaseen palveluun parhaan asiakastyytyväisyyden ja käytettävyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

Konica Minoltan toimistoratkaisut

Toimistojen keskiössä on aina käyttövalmiit, helppokäyttöiset ja tietoturvalliset monitoimilaiteratkaisut. Modernit käyttöominaisuudet huolehtivat laadukkaasta tulostamisesta, skannauksesta ja kopioimisesta - ympäristöystävällisesti.

Lue lisää esitteestämme
isarja_yleisesite

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteydenottopyyntö!

Kerromme mielellämme lisää toimistoratkaisuistamme ja kuinka yrityksesi/organisaatiosi saa niitä kaiken hyödyn irti.