HANKI RÄÄTÄLÖITY TARJOUS YRITYSTULOSTIMISTA JA MONITOIMILAITTEISTA


- KIINTEÄ KUUKAUSIHINTA, SISÄLTÄEN HUOLLON JA TUEN
- HYVÄ PALVELU
- KORKEA TIETOTURVATASO

LÖYDÄ TULOSTIN YRITYKSESI TARPEISIIN

LEASING-TULOSTIMET JA -MONITOIMILAITTEET

Leasaamalla tulostimen, monitoimilaitteen tai kopiokoneen et joudu tinkimään laadusta ja vältät korkeat aloituskustannukset.

 • Suurempi taloudellinen vapaus ja maksuvalmius sitomatta suurta pääomaa
 • Toimitamme värejä tarpeen mukaan
 • Kiinteä kuukausihinta – ei odottamattomia kustannuksia
 • Mahdollisuus päivittää uusimpaan tulostimeen tai kopiokoneeseen leasing-jakson aikana tai sen jälkeen (erillinen sopimus)
 • Ylläpidämme ja huollamme tulostintasi sopimuksen voimassaoloaikana
 

PALKITTUJA RATKAISUJA

Maailman johtava riippumaton testipalvelujen ja kuvien käsittelyyn tarvittavien analyyttisten tietojen toimittaja, Keypoint Intelligence, sanoo: "Konica Minolta tarjoaa äärimmäisen luotettavien ja helppokäyttöisten A3-laitteiden valikoiman."

HUOLTO JA TUKI

Saat aina henkilökohtaista palvelua yritystulostimiesi käytössä. Meillä on toimipaikkoja neljässä pohjoismaassa, ja palvelemme sinua omalla kielelläsi. Meillä on yli 170 huoltoteknikkoa ja asiakaspalveluhenkilöä, joten olemme valmiina auttamaan puhelimitse, sähköpostitse ja suoraan työpaikallasi. Huoltokutsut, huoltokäynnit, korjaukset ja värien toimitus sisältyvät yritystulostinsopimukseen.
 

 • Laaja asiantuntemus perustuu yli 90 000 asennukseen Pohjoismaissa
 • 170 huolto- ja tukityöntekijää Pohjoismaissa
 • Yli 99 % käytettävyysaika
 • 88 % ensikorjaus talon omien teknikkojen tekemänä.

KOKONAISVALTAINEN TULOSTUSRATKAISU - TULOSTIN JA PALVELUT YHDESSÄ PAKETISSA

 • Opastus oikean tulostimen valintaan
 • Laite toimitetaan asennettuna
 • Itsepalveluportaali tukea ja huoltokutsuja varten
 • Sis. vähintään 10 000 tulostettua A4-arkkia (5 000 värillistä, 5 000 mustavalkoista)
 • Huoltoteknikon tekemät huoltokäynnit sisältyvät huoltosopimukseen
 • Väritoimitukset
 • Automaattinen mittarilukemien lähetys

LUE LISÄÄ LEASING-TULOSTIMISTA

Suunniteltu käyttäjälle
Yritystulostimemme ovat erittäin helppokäyttöisiä. Niissä on suuri kosketusnäyttö – aivan kuten älypuhelimessa tai tabletissa, joten niitä on helppo käyttää.

Mobiilitulostus
Mobiilitulostus tukee tuottavuutta työpaikalla. Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa nopeasti yhteyden valittuun monitoimitulostimeen, ja hetken kuluttua tuloste on käytettävissäsi.

Ympäristöhyödyt
Ympäristöasetuksiemme avulla säästät ympäristöä ja rahaa. Yritystulostimemme voivat esimerkiksi vähentää energiankulutustasi. 

Erinomainen turvallisuustaso
bizhub i -Sarja on suosittu tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen yritystulostinsarja. Asiakirjat, tiedot ja yritystiedot on suojattu yritystulostimellasi.

Tehokas skannaus ja asiakirjahaku
bizhub i -sarja mahdollistaa asiakirjojen skannaamisen yritystulostimista suoraan sähköpostiin ja haettaviin PDF-tiedostoihin. Optisen merkintunnistuksen avulla voit etsiä tekstiä ja/tai lauseita PDF-tiedostosta ja kopioida tekstiä nopeasti muihin ohjelmiin. 

Neuvoja digitaaliselle työpaikalle
Yhdistämme ihmiset, tilat ja teknologiat, jotta voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne. Konica Minoltan yritystulostimet vapauttavat työntekijöidesi aikaa lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

TULEVAISUUDEN TYÖPAIKKA

Ajattelemme tulevaisuutta. Tulostusratkaisumme on suunniteltu tukemaan yritysten tuottavuutta, jotta työntekijät voivat työskennellä mahdollisimman tehokkaasti. Voit tulostaa, skannata, nitoa, taittaa, tehdä esitteitä ja paljon muuta bizhub-tulostimiemme avulla. Intuitiivisen kosketusnäytön ansiosta käyttö on helppoa ja turvallista. Konica Minoltan bizhub i-Sarjan yritystulostimissa on ympäristöasetukset, joten voit säästää virran ja väriaineen kulutuksessa. Konica Minolta työskentelee jatkuvasti parantaakseen kokemustasi tulostusmaailmasta, joten yritystulostimemme tuovat käyttöösi uusinta teknologiaa ja saat henkilökohtaista palvelua.

LÖYDÄ OMIIN TARPEISIISI SOPIVA YRITYSTULOSTIN

bizhub i-Sarjan tulostinvalikoima tarjoaa tehokkaita yritystulostimia, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Laitteiden tulostusnopeus on suuri, ja niillä voidaan esimerkiksi kopioida, skannata, nitoa, taittaa ja tehdä esitteitä. Keskitymme tarjoamaan aikaa säästäviä ominaisuuksia ja minimoimaan tulostusratkaisuusi liittyvät kustannukset.
 
Konica Minoltan yritystulostimet tarjoavat yhtenäisen tulostusympäristön, jossa ei ole rajoituksia sen suhteen, missä, milloin ja miten käsittelet tulosteita. Oikeanlainen tulostusratkaisu vapauttaa henkilöstön aikaa, jolloin he voivat keskittyä lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Kerro tarpeesi järjestelmäämme alla olevan linkin kautta ja saat tarjouksen ilman sitoumuksia.

LÖYDÄ UUSI YRITYSTULOSTIMESI TÄÄLTÄ