Nurmiprint Oy

Nurmiprint Oy

Nurmiprint Oy

Laatu, luotettavuus ja huoltopalvelut varmistivat Nurmiprintin väridigituotannon laitevalinnat

Nurmijärven Ilvesvuoren teollisuusalueella sijaitseva Nurmiprint Oy on palvellut asiakkaitaan joustavasti ja luotettavasti jo vuodesta 1989 lähtien. Kattava digi-, suurkuva- ja offset-painolaitteisto yhdistettynä monipuoliseen viimeistelylaitteistoon mahdollistavat laajan ja laadukkaan painotyövalikoiman yritysasiakkaille. Asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioonottamista ja hyvää asiakaspalvelua arvostavat vakioasiakkaiden suuri joukko. 

quotation marks

Oikeastaan kokonaisuus ratkaisi – Konica Minoltan värituotantolaitteen tehokkuus, tuottavuus, laatu ja erityisesti imualisteinen paperinsyöttö vakuutti meidät.

Raimo Niemelä

Toimitusjohtaja, Nurmiprint Oy

Lähtötilanne


Konica Minoltan ja Nurmiprint Oy:n yhteinen taival alkoi jo vuonna 2002 kun yritykseen hankittiin ensimmäinen Minolta-merkkinen monitoimilaite. Vuosien varrella digipainon volyymit ovat kasvaneet ja yritys on luottanut hankinnoissaan Konica Minoltan digitaalisiin tuotantolaitteisiin jo useiden vuosien ajan. Kun käytössä olleen Konica Minoltan bizhub PRO -värikoneen päivitys tuli ajankohtaiseksi, uuden laitteen tärkeimpiä vaatimuksia olivat erinomainen tulostuslaatu ja joustavuus käytettävissä materiaaleissa.


Ratkaisu


Vaatimuksiin vastasi parhaiten Konica Minoltan vuonna 2014 markkinoille tuoma uusi bizhub PRESS C1070P -värituotantolaite. Nurmiprint arvotti laatua, kokonaistuottavuutta ja tehokkuutta seuraavien ominaisuuksien kautta: 


  • Imualisteisen paperinsyötön tuoma 
  • paperinkulun luotettavuus 
  • Erinomainen kohdistustarkkuus 
  • Täysi runkonopeus 170 g/m² asti 
  • Automatisoitu laadunvarmistus 
  • Uudet myyntimahdollisuudet (mm. kirjekuoret)


Yhteistyötä Konica Minoltan kanssa haluttiin jatkaa - Nurmiprintissä on oltu erittäin tyytyväisiä Konica Minoltan aiempiin tuotantolaitteisiin ja erityisesti huolto- ja ylläpitopalvelujen tasoon. Konica Minoltan laadukas huolto ja tuotantojärjestelmien pitkät huoltovälit ovat taanneet laitteiden käyttövarmuuden, mikä puolestaan on varmistanut Nurmiprintin asiakkaille lyhyet ja luotettavat toimitusajat.


Hyvin hoidettu asiakaspalvelu ja luottamus Konica Minoltan toimintaan olivat myös ratkaisevia tekijöitä yhteistyön jatkumisen kannalta. ”Oikeastaan kokonaisuus ratkaisi – bizhub PRESS C1070P -värituotantolaitteen tehokkuus, tuottavuus, laatu ja erityisesti imualisteinen paperinsyöttö vakuutti meidät. Lisäksi olimme tyytyväisiä yhteistyön mutkattomuuteen Konica Minoltan kanssa varsinkin ylläpitopalvelujen osalta”, kertoo Nurmiprint Oy:n toimitusjohtaja Raimo Niemelä.


Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä!