Kruunuasunnot Oy

Kruunuasunnot Oy

Kruunuasunnot Oy

Konica Minolta toimitti Kruunuasunnot Oy:lle uudet dokumentin- ja tulostuksenhallintaratkaisut

Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö on valtio-omisteinen Governia. Yrityksen toiminta-ajatus on tarjota puolustusvoimien tarpeita vastaavia vuokra-asuntoja ja yleisten markkinoiden tarpeita vastaavia asuntoja sekä kehittää asuntoja ja asumisviihtyvyyttä. Yrityksen omistuksessa on 179 rakennusta, joissa on noin 2600 asuntoa 26 paikkakunnalla Raaseporin Dragsvikista Sodankylään. Henkilöstöä yrityksessä on 20. 

quotation marks

Monipuoliset laitteet, joita on helppo käyttää.

Reijo Savolainen

Toimitusjohtaja, Kruunuasunnot Oy

Lähtötilanne


Kruunuasunnot Oy:llä oli tarve uudistaa Helsingin toimistonsa monitoimilaitteita, joiden huollon tarve oli kasvanut. Käytössä oli myös muutamia henkilökohtaisia tulostimia. Monitoimilaiteuudistuksen tavoitteena oli löytää kokonaistaloudellinen ratkaisu, jolla dokumenttien käsittelyä voidaan helpottaa ja tehostaa niin, että esimerkiksi skannaus voidaan tehdä suoraan käytössä olevaan Tampuuri-järjestelmään.


Tavoitteena oli myös intergroida tulostavat järjestelmät käytössä oleviin taustaohjelmiin. Lisäksi tavoitteena oli luotettavuuden, helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden parantaminen, sekä henkilökohtaisten tulostimien määrän minimointi, keskittämällä tulostustoiminnot hankittaviin monitoimitoimijärjestelmiin.


Ratkaisu


Konica Minolta toimitti Kruunuasunnoille kaksi Konica Minolta bizhub C364e –monitoimijärjestelmää sekä PageScope Enterprise Suite Authentication Manager ja MyPrint Manager –sovelluksiin perustuvat turvatulostusratkaisut (Follow Me). Hankitut Konica Minoltan monitoimijärjestelmät vastasivat myös pyydettyyn ominaisuuteen – Kruunuasunnot pystyy nyt skannaamaan dokumenttinsa suoraan Tampuuri-sovellukseen joustavasti ja nopeasti.


”Turhat tulostukset ja sitä myötä tulostuskustannukset ovat jääneet pois, eikä tulosteita loju enää koneen läheisyydessä”, toteaa Kruunuasuntojen toimitusjohtaja Reijo Savolainen. ”Konica Minoltan tarjouksen teki mielenkiintoiseksi ja hankinnan arvoiseksi erityisesti liittymä monitoimijärjestelmän ja Tampuurin välillä”, hän jatkaa.


Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä!