AccurioPro Flux Ultimate


AccurioPro Flux Ultimate, AccurioPro Flux -ohjelmiston kattavin tuoteversio, tarjoaa Web-to-print-toiminnallisuutta, jota on täydennetty make-ready- ja työnkulun hallintaominaisuuksilla.


Painotuotteiden verkkotilaus AccurioPro Flux Ultimate -ohjelmiston avulla


Skaalautuva ohjelmistopaketti AccurioPro Flux Ultimate tarjoaa laajan valikoiman työkaluja, joiden avulla voit organisoida, automatisoida ja optimoida koko tulostustyönkulun.

AccurioPro Flux Ultimate on sopiva ohjelmistotyökalu verkkopainopalvelujen tarjoajille, joilla on oma palvelinympäristö ja jotka tarjoavat verkkotulostuspalveluja, sillä se yhdistää online-työn lähettämisen, online-maksamisen ja online-seurannan yhdellä web-to-print-alustalla.

Accurio ProFlux Ultimate web-to-print -ohjelmisto tukee jopa 300 eri tiedostomuotoa, ja sen avulla tulostuspalvelujen tarjoajat voivat luoda asiakkailleen  räätälöityjä verkkokauppanäkymiä, joissa on yksilölliset käyttöliittymät, tuotteet ja hinnastot eri käyttäjäryhmille, ja integroida ulkoiset kirjanpitoratkaisut tulostustyönkulkuun.

Ohjelmisto on myös yhteydessä kirjanpitosovelluksiin Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) ja PaperCut. Ohjelmiston avulla jopa 10 muuta operaattoria voi työskennellä samanaikaisesti keskitetyn työlistan parissa, se integroi ulkoiset preflight-moottorit PDF-ongelmien korjaamiseksi ja tuotantovirheiden välttämiseksi, ja sen avulla painohuoneen operaattorit voivat muokata asiakirjoja kuva- ja rasteripohjaisesti, jolloin voidaan suorittaa erilaisia kuvankäsittelytoimintoja.


AccurioPro Flux Ultimate työnkulku:

AccurioPro Flux Ultimate -työnkulku