Kohdelakkaus ja -foliointi

Aistikokemuksessa on kaupallista järkeä

Luo aistielämyksiä painotuotteillasi


Haptinen tekniikka mahdollistaa kosketuksen simuloimisen digitaalisessa ympäristössä. Nykypäivän menestyneimmät painoyritykset parantavat jo palvelujaan käyttämällä tekniikkaa, joka tarjoaa houkuttelevan ja luovan kokemuksen. MGI:n käänteentekevän uuden haptiikan digitaalisen lakkatekniikan myötä tämä käsinkosketeltava lähestymistapa potentiaalisiin asiakkaisiin on kaupallisesti järkevä.

Monet painot tarjoavat peruspainotuotteita vakiopalveluna. Markkinassa on kuitenkin kysyntää erilaisille ja mielenkiintoa herättäville painotuotteille. Markkinoiden uraauurtavat toimijat pyrkivät  monipuolistamaan ja kehittämään tuotettaan luomalla uuden, entistä houkuttelevamman painoprosessin. On aina ollut mahdollista luoda erikoisefektejä, kuten kiiltokohdeväriä, kolmiulotteista tulostusta sekä metallinhohtoista, kiiltävää pintaa. Perinteisissä tuotantomenetelmissä tämä on ollut kuitenkin usein tehotonta ja aikaa vievää, joten palvelua ei ole käytetty etenkään pienissä työerissä, joissa aikataulut olivat tiukat.

Konica Minolta mullistaa nyt alan tunnetun ranskalaisen yrityksen ja strategisen kumppaninsa MGI:n digitaalisella lakkatekniikalla. Se on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat tarjota sekä suorille asiakkaille että loppukäyttäjille jotakin erityistä (ja maksimoida näin samalla voitot).

 

Uusi tekniikka 

Uuden tekniikan ansiosta voit kohdistaa pinnoitteet, korostaa määritettyjä alueita ja lisätä 3D-tehosteita asiakkaillesi – näin voit luoda täysin erilaisen ja miellyttävän tuntuisen painotuotteen, joka saa yrityksesi nimen ja maineen erottumaan tehdasmaisista painoyrityksistä. Digitaalinen MGI-tekniikka tekee painotöistä upeita ja vastustamattomia tuotteita, jotka herättävät asiakkaiden huomion ja pitävät heidät yrityksessä.


Digitaalinen lakkateknologia sopii täydellisesti moniin eri käyttötarkoituksiin - kirjoista ainutlaatuisiin käyntikortteihin, upeisiin kutsuihin, pakkauksiin, myyntipistemateriaaleihin ja moniin muihin. Siinä on vertaansa vailla olevat ominaisuudet, kuten koko sivun skanneri, korkea tuottavuus, single-pass-tulostus, helppokäyttöisyys ja paljon muuta, minkä ansiosta koko kaupallinen kokemus on entistäkin miellyttävämpi lähimmille asiakkaille. (Ja sellainen, josta he ovat valmiita maksamaan tavallista enemmän.)

 

 

koristellun painotuotteen näyte käärme

 

Tulostusmarkkinat kehittyvät nopeasti. "Me-too-tuotteista" ei enää tule juurikaan voittoa. Tämän vuoksi markkinoiden uraauurtavat toimijat investoivat tällä hetkellä digitaaliseen lakkatekniikkaan. Se on uusi painokoristelutekniikka, joka vapauttaa luovuuden, erottaa tuotteet muista tuotteista ja mahdollistaa houkuttelevamman ja ikimuistoisemman tuotteen tarjoamisen – ja tulostusprosessin tekemisen kannattavammaksi kaikille osapuolille.


MGI JETVARNISH 3D -TEKNIIKKA auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita ja hyödyntämään houkuttelevia markkinamahdollisuuksia tarjoamalla asiakkaille erittäin tarkkoja kohdepinnoitteita. Voit käsitellä digitaalisia tai offset-alkuperäisasiakirjoja niin suurilla kuin pienilläkin painomäärillä ja jopa vaihdella lakkausten paksuutta, jolloin voit tarjota houkuttelevia tulosteita tuntuvalla syvyydellä viestinnän vaikutuksen parantamiseksi. Tämä uusi, mielenkiintoinen tekniikka sopii kaikille tulostuspalvelujen tarjoajille, jotka käyttävät väriainetta, offset-tulostusta tai tulostusjärjestelmiä. Sen avulla käyttäjä voi lisätä luovan silauksen monenlaisiin sovelluksiin. 


Mitä  painokoristelutekniikat ovat ja mitä hyötyä niistä on yrityksellesi?

Painotuote voi olla vain mustetta paperilla, tuote tai etiketti, mutta koristelu tekee siitä elämyksen, jossa on haptinen eli käsinkosketeltava kilpailuetu. Kun asiakkaat "tuntevat” kohokuvioidun tekstin pakkauksessa, he todennäköisemmin koskevat sitä ja ostavat tuotteen. Koristeita voi lisätä suoraan tietyissä digitaalisissa painokoneissa ja offline-painossa käyttämällä erityisiä kuvanparannusratkaisuja.


Painokoristelu - viimeinen silaus, joka tuntuu hyvältä sinusta, asiakkaastasi ja hänen asiakkaastaan

Tätä taustaa vasten tulostuspalveluiden tarjoajat ja markkinoijat pyrkivät yhä enemmän lisäämään näitä efektejä erottaakseen tuotteensa muista brändeistä ja lisätäkseen painettuun kappaleeseen "käsinkosketeltavaa” arvoa. Myös tuotteistamiseen liittyvät prosessit vaikuttavat moniin tuotteisiin, ja koristelujen avulla mikä tahansa tuote erottuu joukosta, mikä myös vähentää hintaeroosiota. Aiemmin koristeluja oli vain premium-tuotteissa, mutta nykyään efektejä käytetään hygienia- ja hiustenhoitotuotteissa, elintarvikkeissa, kosmetiikassa ja monilla muilla aloilla. 

Lataa ja lue tutkimusraportit

”Jos kosketan sitä, minun on saatava se”

”Jos kosketan sitä, minun on saatava se”

Käsinkosketeltavia sensaatioita

Tuotteen koskettamisen on todettu muuttavan asenteita ja lisäävän tuotteen ostoaikeita sekä kasvattavan luottamusta näitä tuotteita arvioitaessa, sanovat Joann Peck & Jennifer Wiggins.


”Pakkausten käsinkosketeltavat elementit parantavat brändin kokonaiskuvaa”

Kun otetaan tämä huomioon, markkinoille tuodaan uusia tulostustekniikoita, jotka tarjoavat kosketeltavia tehosteita, mikä rohkaisee kuluttajia koskettamaan tuotteita.
On olemassa näyttöä siitä, että tuotepakkauksen kosketettavat elementit voivat jopa vaikuttaa tuotteen brändin kokonaiskuvaan. Äskettäisen tutkimuksen mukaan on selvää, että mitä pidempään yksilöt keskittyvät tuotteeseen, sitä todennäköisemmin he valitsevat kyseisen tuotteen ja antavat sille paremman arvosanan. Jos tuotteet herättävät visuaalista huomiota, kuluttajat myös todennäköisemmin koskevat niitä. Ja jos he koskevat niitä, he ostavat ne entistä todennäköisemmin.


”Omaperäinen pakkaus, jonka tarkoituksena on herättää asiakkaan huomio"

Koska vähittäismyymälöissä on nykyisin saatavilla useita erilaisia tuotteita, brändinomistajien on varmistettava, että heidän tuotteensa erottuvat joukosta kilpailevia tuotteita vastaan. Tämän vuoksi pakkausten on herätettävä ensin asiakkaan huomio. Joann Peckin ja Jennifer Wigginsin mukaan tuotepakkaus, joka herättää kiinnostuksen koskettaa, voi lisätä tuotteen myyntiä, vaikka mahdollisuus koskettaa ei anna lisätietoa tuotteen ominaisuuksista. 

(Lähde: Joann Peck & Jennifer Wiggins; It Just Feels Good: Customers' Affective Response to Touch and Its Influence on Persuation; Aradhna Krishna, Luca Cian, Nilüfer Z. Aydınoglu; ”Sensory Aspects of package design”; 2017)


Kun asiakas kokee tehosteet fyysisesti ja koskettaa niitä, kuten esimerkiksi kohotettua UV-kohdepinnoitetta, hän tuntuu olevan heti myyty. Se on hyvä uutinen kaikille.


Käsinkosketeltavat tuntemukset lisäävät heräteostoksia

Toinen tutkimus The Effect of Mere Touch on Perceived Ownership, jonka Peck ja Suzanne B. Shu toteuttivat vuonna 2013, osoitti, että tuotteen näkeminen ja kosketus lisäsivät psykologista omistajuutta ja arvostusta pelkkään näkemiseen verrattuna 22 prosentilla ja 24 prosentilla. Vuonna 2017 tehdyssä tutkimuksessa Sensory Aspect of Package Design, jonka tekivät Aradhna Krishna, Luca Cian ja Nilüfer Z. Aydinoglu, todettiin, että kalvolla parannettu pakkaus lisäsi houkuttelevuutta jopa 2,5 kertaa.


Koristeet - tiedot ja markkinaraportit


Painokoristelutekniikoiden edut sinulle tulostuspalvelujen tarjoajana

Uudet koristelutekniikat ja digitaaliset lakkatekniikat, kuten kohdepinnoitetut digitaalitulosteet, tiettyjen alueiden korostaminen ja 3D-tehosteiden lisääminen, antavat painopalvelujen tarjoajille myös mahdollisuuden viedä luovuutensa uudelle tasolle – ja samalla veloittaa tästä lisämaksu. Lisäämällä painotuotteeseen kolmiulotteisen lakan ja kalvon voit tehdä tavallisesta tulosteesta ensiluokkaisen tuotteen. 


Koristeet - valmius maksaa enemmän


Painoalan asiakkaat arvostavat tätä innovatiivista lähestymistapaa ja ovat valmiita maksamaan siitä ylimääräistä. Vuonna 2016 tehdyssä tutkimuksessa Beyond CMYK: The Use of Special Effects in Digital Printing, Keypoint Intelligence kysyttiin painopalveluiden tarjoajilta kysymys: ”Kuinka suuren lisämaksun tai prosentuaalisen lisän voit veloittaa tulostuksen parannuksesta pelkkään digitaaliseen CMYK-tulostukseen verrattuna?” Eurooppalaiset painotuotteiden ostajat kertoivat olevansa valmiita maksamaan digitaalisista tulostuksen parannuksista jopa 89 prosenttia lisää pelkkään CMYK-tulostukseen verrattuna. Painotuotteiden ostajien mukaan he hyväksyisivät korkeimmat lisämaksut kuvio- (jopa 89 prosenttia), kalvo- (82 prosenttia) ja metallitehosteille (51 prosenttia), jotka voidaan luoda tekniikkaa käyttämällä. Erikoisvärit (28 %), kalvot (28 %) ja kuvioidut pinnoitteet (27 %) saivat korkeimmat prosenttiosuudet vastaajilta, jotka ilmoittivat veloittavansa 50 prosentin tai suuremman lisämaksun. Lisää tuottoja painotuotteiden koristelulla


Koristelu on win-win-kehitystä painoalalle huomion herättämisestä myyntipisteessä premium-hintojen veloittamiseen tuotteiden markkinoinnin takana oleville yrityksille. 


MGI:n ansiosta painotuotteiden koristelu on entistä edullisempaa kaikille alalle tulosta lähtien, ei vain huipputöille. MGI JETvarnish 3D -sarja tarjoaa digitaalisen ja offset-painon dynaamisen rikastamisen. Laite hyödyntää lakka- ja kalvopinnoitteiden ainutlaatuisia mustesuihkusovelluksia. Painettu sisältö sopii houkutteleviin ja huomiota herättäviin käyttötarkoituksiin, kuten sisustussuunnittelu, tuotekuvastot ja matkailualan esitteet, ruokalistat ja päivittäiset tarjoukset ravintola-alalla, kuluttajatuotteiden ylelliset rasiat, postitukset ja mainokset markkinointikampanjoissa sekä monet muut alat. 


Jos haluat olla painoalan huipulla, tarvitset digitaalista lakkatekniikkaa. Mietit ehkä, miten tekniikka kehittyy seuraavaksi? Mitkä aisteistamme tekniikka valloittaa seuraavaksi? Tuottavatko uudet tulostusmenetelmät rantaan lempeästi loiskuvien aaltojen ääntä matkailuesitteessä tai herkullisen aterian tuoksun ruokalistassa? Kuulostaa toki mahdottomalta, mutta samaa sanottiin taktiilisesta tulostuksesta...


Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa siitä, miten MGI:n digitaalinen lakkatekniikka voisi hyödyttää sinun yritystäsi ? 

MGI:n monipuoliset lakkausvaihtoehdot tuovat sinulle koristelun edut yhdessä yössä ja lisäävät voittomarginaalejasi hetkessä. Jos siis haluat tietää lisää tulostuksen tulevaisuuteen sijoittamisesta mullistavilla koristelutekniikoillamme – ja ehkä testata laitteistoamme samalla – valitse Ota yhteyttä, niin otamme sinuun yhteyttä!

Painotuotteiden koristelu

Painotuotteiden koristelu

Yhdistä luovuus toiminnallisuuteen ja kannattavuuteen

 MGI JETVARNISH 3D  -LAKKATEKNIIKAN ansiosta voit tarjota asiakkaillesi uuden ja edullisen menetelmän  tehdä UV-kohdepinnoite. Sen avulla voit kohdelakata kaikki digitaaliset tulosteesi, korostaa tiettyjä alueita ja lisätä upeita  kolmiulotteisia kohokuvioituja 3D-tehosteita, jotka luovat ensiluokkaisen vaikutelman. Kaikki tämä tuottaa eloisan ja käsinkosketeltavan kokemuksen, josta asiakkaasi maksavat mielellään enemmän. Yhdistämällä järjestelmään kuumafoliointimoduuliin saat aikaan vieläkin loisteliaamman viimeistelyn - täydellinen valinta pieniin ja keskisuuriin tulostustöihin! 

Laitteet
hardware icon
MGI JETvarnish 3D -tekniikka

Tämä UV-kohdetekniikka mahdollistaa palveluiden päivittämisen niiden laadun ja erottuvuuden parantamiseksi. Se on ihanteellinen ratkaisu niin offset- kuin digipainoillekin. Innovatiiviset uudet järjestelmät on suunniteltu kasvamaan yrityksesi mukana, ja monet muut toiminnot varmistavat, että uusi investointi sopii kauniisti nykyiseen tuotantoympäristöösi.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Konica Minoltan digitaalisten MGI-lakkaratkaisujen avulla voit tarjota asiakkaillesi kannattavia uusia tuotteita ja palveluita, hankkia lisämyyntiä päivittäisiin painotöihin ja kasvattaa katettasi. Tämän tulostusprosessin avulla voit räätälöidä tuotteesi ja houkutella uusia asiakkaita, tuoda lisäarvoa olemassa oleviin palveluihin ja tarjota entistä laajemman valikoiman materiaaleja, kuten matta- tai kiiltolaminoituja pintoja, kerrostettuja papereita, muovia, PVC:tä ja muita pinnoitettuja materiaaleja. Näin työnkulku yksinkertaistuu, mikä lyhentää toimitusaikoja, alentaa kustannuksia ja tuo paljon muita etuja! 


Mitkä ovat tämän vuoksi uuden digitaalisen lakkatekniikan edut, joita JETVARNISH 3DS, JETvarnish 3D and JETvarnish 3D Evolution -järjestelmät tarjoavat?

   

   

Teknologiatoiminnon kuvake

Lakkaa digitaaliset ja offset-tulosteet

Skannaustoiminnon kuvake

AIS SmartScanner -toiminto

Productivity feature icon

Erittäin tuottava

Laatutoiminnon kuvake

Kauniit kohokuvioidut 3D-tehosteet luovat ensiluokkaisen kuvan ja ylellisen tuntuisen viimeistelyn

Nopeustoiminnon kuvake

Pinnoite

Laatutoiminnon kuvake

Konica Minolta -tulostuspäät

Productivity feature icon

Tuotantokustannusten analysaattori, ohjelmistopaketti ja HubManager

Mukautustoiminnon kuvake

Muuttuvien tietojen lakkaus & kalvotus

Laatutoiminnon kuvake

Katseen vangitsevat 3D-tehosteet

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

UV-kohdelakkauksen digitalisointi

Ympäristötoiminnon kuvake

LED-valojen käyttö vähentää virrankulutusta

Konica Minoltan riippumaton käyttäjäyhteisö

Yhteisön jäsenet voivat verkostoitua, oppia ja kasvattaa liiketoimintaansa erilaisten online-tukien ja koulutuksen avulla. Tavoitteena on opastaa yrityksiä liiketoiminnan muutokseen tarjoamalla käytännön yritysneuvontaa ja jakamalla tietoa ja oppeja graafisen alan ammattilaisten kesken

Liity PROKOmiin

Ota meihin yhteyttä