Ajankohtaista

Konica Minolta markkinointi ja viestintä

Anne Hernetkoski
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Puh.: +358 50 566 6078
anne.hernetkoski@konicaminolta.fi

Konica Minolta
Business Solutions Finland Oy
Keilaranta 10 E
02150 Espoo

tiedonhallinta_mapit

Blogi: Vieläkö teillä käsitellään tietoa 1990-luvun välineillä ja käytänteillä?

22. tammi 2020

Yrityksissä on 1990-luvulta lähtien hallittu dokumentteja useilla eri työkaluilla, muun muassa verkkolevyillä, työasemilla ja sähköpostissa. Tyypillisesti näitä tietovarastoja hyödynnettäessä yksittäiselle asiakokonaisuudelle luodaan kansio ja mahdollisia alikansioita, joihin asiaan liittyvät dokumentit tallennetaan. Tuotetuissa sisällöissä, kuten dokumenteissa on usein viittauksia toisiin dokumentteihin. Näiden toisiinsa liittyvien dokumenttien välisten yhteyksien ylläpitämisessä on...

tietoturvallinen IT-ympäristö

Blogi: Yritysten tietoturvariskejä pystyy hallinnoimaan tehokkaasti

21. tammi 2020

Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä on useita asioita, jotka vaikuttavat liiketoiminnan kannalta tärkeiden asioiden tietoturvaan ja sitä kautta myös liiketoiminnan kannattavuuteen. Suuri osa näistä johtuu rajallisesti käytössä olevista resursseista sekä mihin niitä kohdistaa. Lisäksi heikot suojausjärjestelmät ja olematon käyttäjähallinta lisäävät tietoturvariskejä. Yritykset voivat kuitenkin tehostaa tietoturvallista liiketoimintaa monin eri keinoin.

2020 ennustus

Konica Minoltan näkemys vuoden 2020 trendeistä ja ennusteista | Painopalveluiden tuottajat

19. joulu 2019

Puhutaanpa vaikka muutoksesta, monipuolistamisesta, teollisuus 4.0:stä, esineiden internetistä, tarpeeseen tuottamisesta tai tarvepainatuksesta, on selvää, että automaatio ja ohjelmistot ovat keskeisiä muutoksen ajureita, ja niiden merkitys vain kasvaa. Tuotannon seuranta ja tehostaminen reaaliaikaisen tiedon avulla on saamassa jalansijaa, ja pian siitä tulee itsestäänselvyys. Tulevina kuukausina ja vuosina asiakkaat näkevät nämä seikat laajemmassa mittakaavassa, perehtyvät niihin ja...

2020 ennustus

Konica Minoltan näkemys vuoden 2020 trendeistä ja ennusteista | Etikettipainajat

18. joulu 2019

Näin uuden vuosikymmenen kynnyksellä odotamme jo innolla asemamme vahvistamista etikettipainamisen saralla. Markkinat odottavat jo digitaalista vallankumousta. Vaikka markkinoiden valtaamiseen on vielä matkaa ja kasvunvaraa riittää, muutoksen tahti kiihtyy ja digitaalisen teknologian esiinmarssi on kuin vääjäämätön, hurjana pauhaava aalto.

Tapahtumat

Tapahtumat
Sign, Print & Pack 2020

Helsingin messukeskus, Osasto 3020

Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Sign, Print & Pack 2020

Sign, Print & Pack -messut on paikka, jossa alan ammattilaiset ja sidosryhmät näkevät ja kuulevat alan viimeisimmistä trendeistä ja uutuuksista sekä uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Messuilla voit verkostoitua kollegoiden, toimittajien, asiakkaiden ja kilpailijoiden kanssa. Tule ja näe. Tule ja kuule. Tule ja näy. Tule ja tule kuulluksi. Konica Minoltan osaston löydät heti hallin 1 pääsisäänkäynnin tuntumasta, osastonumeromme on 3020.


Messe Düsseldorf

drupa 2020 -messut

drupa 2020 -messut

Helsingin messukeskus, Osasto 3020

Sign, Print & Pack 2020

Sign, Print & Pack 2020