Konica Minolta

Suomi

  • Finnish

Giving Shape to Ideas

Tulostusvinkit

ASIAKASTUKI

Konica Minoltan tukipalvelut ovat kattavat ja helposti saatavilla – tarjoamme mielellämme apua tilanteessa kuin tilanteessa!

Tulostusvinkit

Vihkotaitto

Esitetuotanto on usein ulkoistettu palvelu. Esitteitä tilataan yleensä enemmän kerralla, koska peruskustannusten lisäksi mukaan tulee mm. toimituskulut.

Esitteisiin saattaa kuitenkin tulla nopeasti päivityksiä, jolloin vanhat esitteet joutavat kierrätykseen. Kun tulostatte esitteet itse, niin säästätte sekä aikaa että rahaa. Tarvitsette vain vihkoviimeistelijän, jonka jälkeen voitte tulostaa esitteitä juuri sen määrän, kun tarvitsette. Esitteet ovat aina ajantasalla, niitä ei tarvitse odottaa, ettekä maksa toimituskulujua yms. muita painatukseen liittyviä kuluja.
 
Katso videolta kuinka helppoa esitteitä on tulostaa (tekstitys suomeksi valittavissa) sekä ohjeet:

MFP

Tulostinajuri

Banneritulostus

 

 

 

 

 

 

Teetetyt bannerit ovat kalliita, joten niitä ei yleensä kannata painattaa vain yhtä tapahtumaa varten. Konica Minoltan toimiston monitoimijärjestelmissä on ainutlaatuinen ominaisuus: banneritulostus. Voitte siis itse tulostaa värillisiä bannerijulisteita, jotka ovat näyttävän näköisiä ja edullisia.

Esimerkkejä bannereiden käyttökohteista
Pystybannereita voi tulostaa esimerkiksi yrityksen tai koulun juhliin ja tapahtumiin. Kaupoissa ja ravintoloissa voidaan bannereiden avulla mainostaa esimerkiksi kampanjatuotteita tai ruokalistaa. Kirjastot voivat kertoa satuhetkistä tai vierailevista kirjailijoista bannereiden avulla.

Vaakabannereille voi tulostaa esimerkiksi sisustusjulisteita panoramakuvista tai kokoelman perhe- tai lomakuvista. Kiinteistövälityksessä asuntokohteen kolmitaitettu esittelylehtinen tulostetaan usein banneripaperille. Yrityksissä banneritulostusta hyödynnetään projektisuunnitelmien tulostuksessa esimerkiksi MS Excelissä ja Power Pointissa voi sivun määritellä jopa kokoon jopa 297 x 1200 mm, joka on suurin tulostettava bannerikoko.

Banneripapereita voitte tilata suoraan Konica Minoltalta. Jos tulostatte paljon banneritulosteita, suosittelemme hankkimaan banneritelineen, joka nopeuttaa tulostamista.

Tarkempi ohje vaiheineen banneritulostuksesta

 

 

Kirjekuoritulostus

Kirjekuorien osoitetiedot voi määritellä helposti esim. MS Wordissä. Word näyttää esikatselussa ulkoasun ja neuvoo syöttötavan ohisyöttötasolle, jota voi muuttaa tulostusasetuksista.

Kirjekuoret laitetaan monitoimijärjestelmän ohisyöttötasolle, kuten tulostusasetuksissa on määritelty. Monitoimijärjestelmältä valitaan Kirjekuori ja määritellään kirjekuoren koko esim. C4. Alla olevassa ohjeessa käydään läpi tarkasti kirjekuorien tulostaminen monitoimijärjestelmän osalta.

Ohje

Miksi kannattaa tulostaa kirjeet itse?
Kirjekuorien tulostaminen on helppoa ja edullista monitoimijärjestelmillä. Kirjeet saa nopeasti tulostettua todellisen tarpeen mukaan (määrä, ulkonäkö ja koko). Tyhjiin kirjekuoriin voidaan tulostaa esim. yrityksen tiedot ja logot sekä sekä aiheeseen liittyvää kuvitusta.