Konica Minolta

Suomi

  • Finnish

Giving Shape to Ideas

Optimized Print Services

OPTIMIZED PRINT SERVICES

TAKAISIN

Keskity olennaiseen ja jätä tulostusympäristösi hoidettavaksemme

Oletteko selvillä tulostuskustannuksistanne ja tiesittekö, että laitteen ja väriaineen hankinta muodostaa niistä vain pienen osan? Tulostusympäristön tulee olla osa yrityksen työnkulkuja ja sen tulee vastata yrityksen erityistarpeisiin. Tärkeintä tulostusympäristössä on, että kaikki toimii niin kuin pitää!

Monet tulostusympäristöt ovat kuin tilkkutäkkejä. Erilaisia laitteita on saatettu hankkia ilman riittävää suunnittelua, joten ne eivät vastaa asiakastarpeisiin ja niitä ei hallinnoida eikä huolleta nykypäivän tarpeiden mukaan. Tällaiset sattumanvaraiset rakenteet estävät tulostusympäristön tehokkaan hyödyntämisen. Keskittyminen työtehtäviin heikentyy, kun aikaa kuluu laitteiden ylläpitoon ja erilaisten laitteisto-ongelmien ratkaisemiseen.

Optimized Print Services (OPS) -palvelun tavoitteena on tehostaa kaikki tulostamiseen ja skannaamiseen liittyvät prosessit. Konica Minoltan yksilöllinen ratkaisu vastaa asiakastarpeisiinne. Ratkaisu takaa maksimaalisen tietoturvan, kustannussäästöjä ja häiriöttömät prosessit. Ratkaisu on taloudellisesti kannattava ja ympäristöystävällinen. Tulostusympäristön kehittämisstrategian takana ovat tarkat tulostusympäristön analyysit. OPS-palvelu valvoo koko tulostusympäristöä ja siihen sisältyy esimerkiksi automaattiset tarviketoimitukset. Jotta tulostusympäristö vastaa myös tuleviin vaatimuksiin, tarjoamme jatkuvan optimointipalvelun, jolloin voitte todella keskittyä ydintehtäviinne!