Konica Minolta

Suomi

  • Finnish

Giving Shape to Ideas

Toimistojärjestelmät

TUOTTEET

Konica Minoltan tuotevalikoima on erittäin monipuolinen, ja se sisältää huippulaadukkaita väri- ja mustavalkojärjestelmiä kaikkeen digitaaliseen kuvantamiseen.

Toimistojärjestelmät

Eri nopeuksiset, monitoimiset bizhub-järjestelmät sopivat kaikenkokoisiin toimistoihin. Kattavaan valikomaamme kuuluvat monipuoliset värimonitoimijärjestelmät, palkitut värilasertulostimet, mukautuvat mustavalkoiset monitoimijärjestelmät, kattava valikoima mustavalkotulostimia pöytämalleista työryhmän ratkaisuihin sekä myös kustannustehokkaat ja tilaa säästävät monitoimitulostimet.

Täältä löydätte kaikki toimistojärjestelmämme

Toimiston yleisesite

Yleinen tieto kuinka Konica Minoltan bizhub-järjestelmät helpottavat toimiston rutiineja on saatavilla Toimiston yleisesitteestä, joka tarkastelee isompaa kuvaa yksittäisten laitteiden sijasta

Älykkäät toimistoratkaisut

Erityisaihe-esitteet

Erityisaihe-esitteet tarjoavat syventävää tietoa Konica Minoltan omista teknologioista, erityisesti tietoturvasta sekä meidän sitoutumisesta ympäristön suojeluun. Tähän mennessä on julkaistu esitteet seuraavista aiheista: Tietoturva, Ympäristö, bEST, Simitri® HD, Emperon™, IWS, i-Option sekä tietohallinto.

Erityisaihe-esite - Tietoturva
Erityisaihe-esite - Ympäristö
Erityisaihe-esite - Simitri® HD
Erityisaihe-esite - Emperon™
Erityisaihe-esite - bEST
Erityisaihe-esite - IWS
Erityisaihe-esite - i-Option
Erityisaihe-esite - Tietohallinto